Què fer per sopar el dia de Sant Valentí? És una pregunta que tothom es fa i que compta amb una varietat de respostes increïble. Des d'un sopar romàntic, passant per plats més senzills, fins a tastar la cuina japonesa o mexicana. Aquest cop, però, et portem una nova proposta: receptes afrodisíaques per al Dia dels Enamorats.

👉 5 idees per sorprendre amb un sopar de Sant Valentí a casa 
 

🍪 5 receptes de galetes de Sant Valentí per a degustar-ne la dolçor
 

5 receptes de plats amb aliments afrodisíacs per cuinar per Sant Valentí

Preparar un deliciós dinar o sopar per Sant Valentí són plans que demostren amor per l'altre i que, a més, es poden fer amb ingredients especials relacionats amb l'amor i que tempten la gana. Aquestes són les 5 propostes de receptes afrodisíaques que et portem. Pren nota per sorprendre a més d'un amb aquestes increïbles receptes!

Vieira amb espàrrecs, granada i caviar

Aquest suggeriment consisteix en una recepta de senzilla elaboració i que no comporta gaires minuts d'elaboració. Es necessiten 300 g de vieira, 6 espàrrecs, mig gra d'all, mitja cullerada de llavors de granada, 4 petites cullerades de caviar negre. El primer pas és treure el mol·lusc, marinar per una hora amb salsa d'oli d'oliva, all, sal marina. Rentar els espàrrecs i descartar-ne la base. Retirar les vieires i segellar-les per 2 minuts de cada costat a foc alt, sense moure-les. Portar les verdures al vapor a foc mitjà fins que estiguin a punt. Servir i afegir una culleradeta de caviar cada vieira. Escampar les llavors de magrana. Queda un plat molt elegant i ideal per a Sant Valentí.

vieira
Vieira amb espàrrecs, granada i caviar

Meló amb pernil

Un aperitiu ideal per a un sopar romàntic de Sant Valentí i, a més, amb propietats afrodisíaques és el meló amb pernil curat. Pot semblar estrany combinar menjar amb fruita en una recepta, però és un plat deliciós i un aperitiu ideal abans d'un àpat calent. Es pot servir el meló amb pernil de diferents maneres. La més comuna és tallar el meló a la meitat i afegir el pernil a rotllos. Una altra forma és col·locar el meló, pernil i mozzarella tallats en cubs i en broquetes. En resum, un aperitiu original i senzill.

🧁 Cor de nata de Sant Valentí
 

Truita de plàtan verd

Una bona opció afrodisíaca de recepta de Sant Valentí és aquesta recepta deliciosa. Els ingredients són 3 plàtans verds, mitja ceba morada, 3 tomàquets, 2 alvocats petits, 1 gra d'all, 1 culleradeta de bitxo picant tallat, 1 culleradeta de suc de llimona, sal marina, pebre i oli d'oliva extra verge. La preparació comença per tallar les puntes dels plàtans, dividir el mig i bullir en una olla durant 15 minuts sense treure'ls la closca. Quan estiguin tendres, retirar-los, pelar-los i tallar-los a rodanxes mitjanes aixafant una a una amb la mà per donar-li forma de truites. Folrar un motlle amb paper mantega, pintar amb oli d'oliva, col·locar les truites i cuinar a 200 °C durant 12 minuts o fins que estiguin cruixents. Retira-ho i deixa-ho refredar.

truita de plàtan verd
Truita de plàtan verd

Pel que fa a les dues salses acompanyants: la salsa de tomàquet: tallar el tomàquet i la ceba morada a quadrats petits, fusionar amb el bitxo i salpebrar. La salsa de guacamole: trepitjar l'alvocat, barrejar amb el bitxo i salpebrar. Afegir el tomàquet tallat a quadrats petits, sumar-hi el suc de llimona i la sal.

Risotto de mariscos

Ja es coneix que les ostres són un dels aliments afrodisíacs més poderosos. I no hi ha res millor per a un sopar romàntic de Sant Valentí que un deliciós risotto de marisc per sorprendre la teva parella. Per fer aquesta recepta es necessita un paquet de marisc, arròs per a risotto, vi blanc, tomàquets, nous, sal, pebre i safrà. Prendre la barreja de marisc i col·locar-los en una paella amb oli d'oliva durant uns minuts. Afegir-hi l'arròs i després una mica del vi blanc. Cobrir la paella i deixar fins que l'arròs es cuini. Per últim, afegir les nous, tomàquets i espècies.

recetas san valentín
Risotto de mariscos

🍽️ 5 restaurants romàntics a Barcelona per portar-hi la teva parella el dia de Sant Valentí
 

Maduixes banyades en xocolata

La xocolata i Sant Valentí van sempre agafats de la mà. És un ingredient afrodisíac molt comú. Hi ha nombroses maneres de crear unes postres perfectes i amb la xocolata mai no hi ha equivocació possible en qualsevol recepta. Les postres de xocolata ideal per a un sopar romàntic? Sens dubte, les maduixes amb xocolata! Per fer-ho més interessant es poden barrejar diferents combinacions de xocolata. Procura triar maduixes grans i fresques per gaudir el millor possible d'aquestes postres.