Barcelona, la teva parella, romanticisme, el dia de Sant Valentí, unes espelmes i un restaurant. Sona bé, oi? A la capital catalana hi ha un munt de restaurants, i n'hi ha de moltes varietats i tipologies.

Els millors restaurants romàntics de Barcelona per Sant Valentí 2023

Per celebrar aquest dia tan especial de la millor manera i de la més romàntica possible, et portem una llista amb 5 restaurants romàntics a Barcelona per portar la teva parella per Sant Valentí.

Tram-Tram

Tram-Tram és un restaurant romàntic i familiar de la zona alta de Barcelona on els sabors de la tradició es perfeccionen amb una tècnica meticulosa i es modernitzen en les presentacions, amb les coccions justes i suggeridores, combinacions que proposa el xef. Tram-Tram és un d'aquests restaurants d'aire clàssic, sovint freqüentats per diverses generacions d'una mateixa família. Un lloc on es pot menjar sense pressa i acabar el festí amb magnificència, ja que les postres que hi fan són per llepar-se'n els dits. Costa triar, però el gelat de formatge fresc, carabassó, tomàquet a la vainilla... tots són un escàndol!

📍 C/ Major de Sarrià, 121

Enoteca Paco Pérez

Enoteca Paco Pérez és un restaurant romàntic de Barcelona guardonat amb 2 estrelles Michelin. El viatge a l'essència de la Mar d'Amunt comença a Enoteca, el refugi de Paco Pérez a la ciutat comtal on ret homenatge a l'origen i als ingredients que ens brinden els productors locals a cadascuna de les estacions de l'any. El xef ofereix a Enoteca una cuina imaginativa basada en l'essència dels productes que ens brinden el mar, l'horta i la muntanya. Una interpretació de la cuina actual amb tocs tradicionals i innovadors, perfecte per a Sant Valentí.

📍 C/ de la Marina, 19-21

enoteca paco perez
El restaurant Enoteca Paco Pérez

Restaurant Abrassame

Especialitzat en peix i marisc, Abrassame és un fantàstic restaurant ubicat a la cúpula del centre comercial Les Arenes de Barcelona. La magnífica terrassa brinda espectaculars vistes sobre la ciutat, i la carta inclou, a més, selectes carns, arrossos i hamburgueses. Pel que fa al beure, també preparen còctels exquisits. Un restaurant que promou l'elegància, el bon gust i el caràcter avantguardista. 

📍 Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385

Il Giardinetto

Aquest restaurant de Barcelona ofereix una cuina de mercat que respecta la temporalitat dels productes, atorgant una atenció especial a la gastronomia italiana. Des que es va inaugurar, el 1974, la seva història està íntimament lligada al vessant més creatiu i efervescent de Barcelona. Més enllà del costat italià dels productes, també es tracta d'una carta amb aroma mediterrània. Els clients el valoren com un lloc amb encant i únic, perfecte per sorprendre per Sant Valentí.

📍 C/ de la Granada del Penedès, 28

Roig Robí

Aquest local, ubicat al carrer de Sèneca de Barcelona, és, sens dubte, un dels més encantadors de la ciutat. Una aposta segura per a degustar una cuina tradicional en un ambient elegant i atemporal el dia de Sant Valentí. Roig Robí és un pes pesant del panorama gastronòmic barceloní gràcies a la bona mà de Mercè Navarro, que va obrir les portes d'aquest local el 1986 amb una sola premissa: oferir al client el millor producte i cuinar-lo amb honradesa i delicadesa. De seguida va enamorar coneguts i estranys amb plats com els bunyols de bacallà, l'esqueixada, el lletó a baixa temperatura i les postres glorioses, com una Sacher d'escàndol.

📍 C/ de Sèneca, 20