El Manchester United ha confirmat en les últimes hores l'acord amb el Granada per cancel·lar la cessió d'Álvaro Carreras, qui havia arribat l'estiu passat al combinat nassarita, perquè marxi al Benfica, on s'ha incorporat a préstec amb opció de compra. En La Liga EA Sports no estava tenint el protagonisme esperat, però les bones sensacions que havia deixat han servit perquè els lisboetes apostin per ell.

Creuen que té un potencial enorme, i unes condicions físiques i tècniques molt interessants, i que pot arribar a triomfar com ho va fer Alejandro Grimaldo en el seu moment. El valencià va aterrar procedent del Barça, sense haver debutat en l'elit, i durant molts anys es va convertir en una de les estrelles de l'equip, i en un dels millors d'Europa. Però el mes de juny van haver d'acomiadar-se d'ell, ja que finalitzava contracte, i va firmar pel Bayer Leverkusen.

Alejandro Grimaldo Bayer Leverkusen
Alejandro Grimaldo/ Bayer Leverkusen

En la Bundesliga, només ha necessitat uns mesos per erigir-se en una de les sensacions del curs, i amb Xabi Alonso ha mostrat un rendiment estratosfèric, que li ha servit per guanyar-se la convocatòria de Luis de la Fuente, i debutar amb la selecció espanyola a nivell absolut. El jove jugador de 20 anys d'edat espera tenir la mateixa sort que el seu compatriota, i assentar-se en un dels referents de la institució portuguesa.

Des de l'Estadio da Luz han apostat per Carreras, qui també va passar per la pedrera del Reial Madrid, encara que va marxar a la Premier League quan acabava de complir els 17 anys. Florentino Pérez va intentar convèncer-lo perquè es quedés, però no podien igualar la proposta econòmica que van fer des d'Old Trafford. Se'n va anar sense deixar cap tipus de compensació, aprofitant que quedava lliure, i va ser una pèrdua molt dolorosa en el Santiago Bernabéu.

Álvaro Carreras

Perquè el gallec era considerat com una de les promeses més interessants que hi havia a La Fábrica en aquell moment. Ara, després de defensar també els colors del Preston North End, la seva pròxima aventura es trobarà en el Benfica.

Carreras li costaria sis milions d'euros al Benfica

Si Carreras és capaç de convèncer amb les actuacions que realitzi en 'Les Àguiles', tindran l'oportunitat d'exercir l'opció de compra que han pactat amb el United, i que està xifrada en sis milions d'euros.

El Madrid no perdrà de vista la seva progressió a Primeira Liga.