La posició de lateral esquerre és una de les demarcacions que més preocupació generen a Imanol Alguacil ara mateix, a més de la de davanter centre. Durant tota la campanya han tingut problemes en aquest sector, i van firmar Kieran Terney, a préstec des de l'Arsenal, amb l'esperança que fos el propietari del carril esquerrà. Però, encara que va començar deixant bones sensacions, ha acabat totalment sentenciat en la Reial Societat.

No ha funcionat com s'esperava, i ha estat incapaç de complir amb les expectatives, motiu pel qual no faran cap esforç per retenir-lo. Al gener es van veure obligats a fitxar un altre futbolista, i l'elegit va ser Javi Galán, que sí que ha convençut molt més, però encara pertany a l'Atlètic de Madrid. I ara per ara no hi ha cap acord perquè romangui a Donosti, si bé s'ha especulat amb la possibilitat que entri en l'operació que acabi amb Robin Le Normand en el projecte de Diego Pablo Simeone.

Però les novetats que arriben suggereixen que el defensor de Bajadoz és més fora que dins d'Anoeta, i això deixaria Aihen Muñoz com a únic especialista. Roberto Olabe ha iniciat un càsting per trobar un nou lateral de completes garanties, i s'ha parlat de Sergi Cardona o de Marcos Alonso. Però l'opció que més sembla convèncer en aquests moments és la de Sergio Gómez, que abandonarà amb total seguretat el Manchester City.

Sergio Gomez celebracion seleccion espanola Espana EuropaPress
Sergio Gomez/ Europa Press

Allà ha passat els dos últims cursos, i ha pogut celebrar molts títols, com la Champions League, la Supercopa d'Europa, el Mundial de Clubs o dos Premier League. No obstant això, la seva incidència en els sistemes de Pep Guardiola ha estat totalment nul·la, i ha estat un dels futbolistes menys utilitzats per l'entrenador català. Així ho demostren les estadístiques d'aquesta campanya, en la qual tan sols ha pogut disputar un total de 449 minuts dividits en 15 partits.

Als seus 23 anys, no vol seguir en l'Etihad Stadium, on li obriran les portes a través d'un préstec, o traspassat definitivament. I es conformarien amb menys de vuit milions d'euros.

Gómez, l'elegit per Imanol

Imanol s'ha decantat per Gómez perquè reforci la banda de la Reial Societat, i a més pot actuar com a extrem o com a centrecampista, demarcació en la qual va començar la seva carrera.

Sergio Gómez

Així que l'internacional espanyol en categories inferiors pot tornar a La Liga EA Sports, després de sortir del Barça el 2018, per firmar pel Borussia Dortmund, i posteriorment, pel RSC Anderlecht, abans de ser fitxat pels 'skyblues'.