Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa ja han votat. Els tres candidats a la presidència del Barça han expressat el seu dret a vot aquest diumenge al matí al Camp Nou. Per als tres, aquestes eleccions són les importants de la història del club blaugrana, que viu moments molt delicats.

Les eleccions "més importants"

El primer a votar ha estat Laporta, a les 10:00h, després ha estat el torn de Freixa, a les 10:45h, i Font, l'últim, a les 11:30h. L'expresident i candidat d'Estimem el Barça ha volgut felicitar la feina dels treballadors del club que han fet possibles les eleccions i ha definit l'ocasió com "les eleccions més importants de la història del Barça".

 

Laporta ha animat als socis i sòcies del Barça que participin i ha explicat l'anècdota que quan ha sortit de casa estava plovent i quan ha votat, "ha sortit el sol". També ha votat Jaume Giró, una de les persones de màxima confiança i que forma part de l'equip d'Estimem el Barça.

 

Laporta també ha comentat en declaracions als mitjans de comunicació que el primer que farà si guanya és trucar a Jorge Messi, pare i representant de Leo Messi. Per cert, un Messi que s'ha deixat veure pel Camp Nou i ha votat acompanyat del seu fill gran Thiago.

 

En la mateixa línia, Víctor Font ha assegurat que aquests són els comicis "més importants de la història contemporània del club". "La gent està molt mobilitzada. Quin gran moment per passar pàgina. Important que tothom voti. El futur està a les vostres mans", ha afegit.

 

Per últim, Freixa ha comentat que ha estat "una llarga campanya" i que "el Barça sempre és molt gran". "Pot passar per situacions millors i pitjors, però mai perdem la il·lusió. Com més participació, més legitimitat tindrà el nou president i la nova junta".

 

L'actual president del Barça, Carles Tusquets, de la Comissió Gestora, ha votat aquest diumenge. La seva valoració ha estat que ha vist l'Estadi "ple de gent i de cotxes" i que espera "que hi hagi un gran nombre de vots". "Els socis no han de tenir cap dubte de venir a votar, poden tenir dubtes a qui votar, però no de venir a votar", ha manifestat.

En clau esportiva, el Barça ve de guanyar a la Lliga contra l'Osasuna i de remuntar contra el Sevilla a les semifinals de la Copa del Rei.

 

Imatge principal: Laporta, Font i Freixa, a la llotja del Camp Nou / EFE