Les eleccions al Barça ja han tingut el seu tret de sortida i ja han passat grans noms per les urnes al Camp Nou. Leo Messi, capità del primer equip, ha exercit el seu dret a vot juntament amb el seu fill gran, Thiago, però l'argentí no ha estat l'únic futbolista que ho ha fet, també Sergio Busquets, Jordi Alba, Sergi Roberto i Riqui Puig. Expresidents de l'entitat blaugrana com Sandro Rosell i expresidents de la Generalitat, com Artur Mas també s'han deixat veure, entre altres personalitats.

 

La imatge més potent de la jornada

Messi s'ha presentat a l'Estadi a les 11:30h i ha estat la primera vegada que l'argentí ha votat en unes eleccions a can Barça. Ha volgut que en aquesta ocasió el seu fill Thiago l'acompanyés en tot moment. La imatge és una de les més potents de la jornada, si no és la més potent, i és que la situació al club és molt delicada. Hi ha hagut una gran expectació i alguns socis li han demanat de fer-se unes fotografies. Després de votar, Messi s'ha mostrat orgullós a les xarxes socials.

messi votant instagram

messi fill thaigo instagram

El capità del Barça, Busquets, Alba, Puig i Roberto han arribat al Camp Nou després de disputar aquest dissabte a la nit el seu partit de Lliga contra l'Osasuna i en què es van imposar per 0-2. Aquest triomf els permet seguir lluitant per la Lliga.

Sergio Busquets vota elecciones FC Barcelona

Busquets votant / FCB

Els seus vots s'han produït després que ho fessin el dels tres candidats a la presidència, Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa. El primer a fer-ho ha estat l'expresident, després el candidat de Fidels al FCB i, per últim, el líder de Sí al futur.

Una de les declaracions més destacades d'aquest diumenge al matí ha estat quan Laporta ha assegurat que si guanya els comicis trucarà a Jorge Messi, pare i representant de l'argentí, aquesta mateixa nit.

Joan Laporta vota FC Barcelona

Laporta votant / FCB

L'expresident del Barça Sandro Rosell també ha expressat el seu dret a vot aquest matí al Camp Nou i l'expresident de la Generalitat Artur Mas també. "Fa més de 50 anys que soc soci del Barça. Són les eleccions més complicades per la situació del club. La situació és delicada i precària, però també d'oportunitats", ha expressat Mas.

Més de 30.000 socis ja han votat en aquestes eleccions. Fins les 21:00h es podrà votar i sobre les 23:00h es coneixerà quin és el pròxim president del Barça.

 

Imatge principal: Messi votant / FCB