El Reial Madrid ha començat a gestionar un gran fitxatge galàctic. No es tracta de cap jugador, ni de futbol, ni de bàsquet, sinó de l'streamer més mediàtic d'Espanya: Ibai Llanos. El creador de continguts és madridista confés i un autèntic referent per a milers de joves espanyols, la qual cosa el Reial Madrid vol aprofitar per arribar als més joves. El club blanc vol entrar al món dels eSports, per la qual cosa tenir Ibai Llanos com a líder del projecte seria un enorme èxit.

De moment, la idea es troba en una fase embrionària, ja que al Reial Madrid són conscients que Ibai Llanos difícilment es vincularia al club amb els eSports quan acaba de formar, juntament amb Gerard Piqué, el seu propi equip, el KOI, que competeix al League of Legends i al Valorant. El primer pas seria que l'streamer es vinculés d'alguna manera al Madrid, per a després, més endavant, entrar als eSports.

Ibai Llanos Piqué / @3gerardpique

Ibai Llanos i Gerard Piqué han entaulat una gran amistat / Twitch

Ibai té la vida feta a Barcelona

Un dels problemes amb què es troba el Reial Madrid és que Ibai Llanos té la seva vida muntada a Barcelona, on viu des de fa anys. Tot l'equip de persones que treballa amb ell i per a ell és de Barcelona i Ibai ha afirmat en diverses ocasions que es troba molt a gust i que no té previstes canviar. Viure a Barcelona li ha permès establir vincles amb Gerard Piqué, amb el que ja ha comprat drets televisius, com els de la Copa Amèrica o la Ligue 1, i ha organitzat l'impactant Mundial de Globus, que es va celebrar a Port Aventura i que va tenir un èxit espectacular.

És difícil d'imaginar que a curt termini Ibai Llanos vagi a canviar Madrid per Barcelona, i menys quan fa poc que va anunciar que havia adquirit una casa nova des de la qual continuaria fent streams a través de la plataforma Twitch.

ibai plans twich

Ibai Llanos s'ha convertit en tot un referent per als joves / Twitch

Ibai Llanos, un madridista confés

El cert, això sí, és que Ibai Llanos mai no ha amagat que el club del qual és aficionat és el Reial Madrid, per la qual cosa és possible que decidís canviar de plans si el club blanc li oferís un lloc de treball, presumiblement per una quantitat important de diners.

Entre moltes altres coses, Ibai s'ha fet famós per la seva estreta relació amb diversos jugadors del primer nivell, ja que és amic de Neymar, Courtois, Piqué i Agüero, entre altres, a més d'assistir al sopar de comiat de Leo Messi, a qui va entrevistar en el Parc dels Prínceps el mateix dia en què va ser presentat com a nou jugador del París Saint-Germain.

 

Imatge principal: Gerard Piqué podria veure com Ibai Llanos, amic i soci, fitxa pel Reial Madrid / Europa Press