El poder d'Ibai Llanos en el món de l'streaming és indiscutible. Amb 26 anys, ja compta amb més de 8 milions de seguidors a Twitch, la qual cosa el situa en el desè lloc del rànquing mundial. El seu èxit com a comentarista en aquesta plataforma no només l'ha convertit en milionari, sinó que l'ha portat a iniciar grans negocis amb personalitats tan reconegudes com el futbolista Gerard Piqué. Ara, ha decidit anar encara més lluny. Vol fer història. 

Tot va començar amb una escena quotidiana: dos germans nord-americans que jugaven amb un globus. Les normes? Que aquest no caigués a terra. De fet, és molt probable que tots nosaltres hàgim iniciat una batalla similar amb qualsevol familiar o amic. 

La idea del Balloon World Cup 

Però aquests germans van incorporar un element que s'està convertit a poc a poc en imprescindible: un mòbil per filmar la competició. El vídeo es va fer viral amb milions de visualitzacions en TikTok. 

Com a bon visionari en el qual s'ha convertit, Ibai va prendre aquesta idea  - amb el consentiment i col·laboració dels seus creadors - per convertir-la en tot un esdeveniment. I aquest és el resultat: El primer Balloon World Cup de la història

 

L'streamer narrarà els partits al costat del seu amic Ander i comptaran amb altres professionals de l'esport. El periodista Alfredo Dur, l'exjugador Jorge D'Alessandro i Piqué. 

24 participants

El certamen se celebrarà el dijous 14 d'octubre al parc temàtic PortAventura, a Tarragona. Després d'haver rebut una allau de sol·licituds, els participants ja han estat seleccionats.

Davant un públic compost per 65 persones en viu [les entrades ja estan a la venda]  i milions d'espectadors en línia, els representants de 24 països es barallaran per apoderar-se del títol. Cadascun d'ells cobraran per jugar al campionat, però només un obtindrà els 10.000 euros de premi. 

 

es Balloon World Cup promo 1200x600

 

23 nois i només una noia, tots ells van compartir la seva candidatura a les xarxes i no va ser fins ahir que Ibai va fer públic qui són els afortunats que formaran part d'aquesta històrica fita.

Alguns han apostat per una presentació més formal, d'altres han preferit mostrar totes les seves habilitats per així seduir l'streamer. Un dels més emblemàtics, el representant d'Armènia resident a Barcelona, Gor Khechoyan, ha fet del seu vídeo tota una exhibició.