La gastronomia argentina és perfecta per als amants de la bona carn i dels bons vins. I és que la qualitat de la matèria primera de l'Argentina és mundialment coneguda, i a Barcelona trobem molt bons exemples d'ella. A TripAdvisor trobem diversos exemples de restaurants que compten amb molt bones crítiques, i ens hem fixat en un d'ells, el Patagònia Beef & Wine.
El millor de la gastronomia argentina a Barcelona
Aquest restaurant ubicat en el centre de Barcelona, reuneix en un ambient elegant i acollidor les millors carns argentines a la brasa, i selectes vins espanyols i argentins, una combinació perfecta per als paladars més exigents. Localitzat en l'Eixample de Barcelona, en un local per anys seu de la Joieria Sunyer, té lloc per a més de 100 comensals, un reservat per a 12 persones i una taula "Imperial" per a 16.
Plat del Patagònia Beef & Wine
A la seva carta, els entrants ja són més que temptadors, amb opcions com aquestes per començar a degustar la gastronomia argentina:
- Assortiment d'empanaditas tradicionals: quatre empanaditas de sabors tradicionals de l'Argentina.
- Provoletas: Tall de formatge provolone amb orenga rostida en cassola de fang a la graella
- Matambre Relleno: Enrotllat de sobrebarriga farcit amb verdures i ou, servit fred
- Panciotti d'albergínia i formatge scamorza: Amb salsa de tomàquet fresc o pesto rosso/Con salsa de múrgoles
Plats variats com|com a entrants que segur que ens obren encara més la gana, gràcies a una carta i una qualitat al menjar que ja rep comentaris a TripAdvisor tan positius com aquest: "De nou vaig visitar aquest temple de la cuina argentina. És d'una homogeneïtat desconeguda. Sempre és igual de bo o sempre que es visita de nou és millor. Les seves carns són d'antologia i el seu celler de vins argentins "òptim". Sens dubte, el millor restaurant de cuina argentina que he trobat a Europa."
Plat del Patagònia Beef & Wine
Com plats principals, evidentment la carn és la gran protagonista, i algunes de les opcions que tenim disponibles a la carta són aquestes:
- Bife de Chorizo. 350g: Un clàssic de la carn argentina: dels millors bifes estrets argentins (entrecôte)
- Llom. 280g: La més tendra i de menys greix de les carns argentines: el filet
- Medalló amb salsa de múrgoles: Mig bife de filet amb salsa de múrgoles flamejades al Brandi
- Bife de Cuadril (200g): Peça magra i sucosa, coneguda a Anglaterra com a rumpsteak
Són alguns dels exemples de les carns que podem a la carta, sempre acompanyades de patates, verdures, purés... I a més, per tancar una fabulosa experiència gastronòmica tenim opcions de postres com el tiramisú, el pastís de formatge o el trio de xocolates entre d'altres.
Un restaurant en el qual gaudir de la gastronomia argentina, i que ja és el segon restaurant de cuina d'aquest país millor valorat a Barcelona segons TripAdvisor.
(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)