Una cosa pràcticament impossible de concebre, sense cap dubte, és un Nadal sense els dolços típics d'aquestes festes, i entre els que coneixem, podem qualificar al torró com el rei de tots. Tanmateix, ha arribat a Mercadona un producte que podria estar robant la posició d'aquest popular dolç. Es tracta de la rajola de xocolata Fusión.

La cadena de supermercats de Juan Roig no deixa de sorprendre'ns, i encara que ja el nadal està a la cantonada i Mercadona ha omplert les seves lleixes de torrons de diverses marques i presentacions, la marca Hacendado s'ha guanyat un lloc entre els amants del dolç.

Aquesta xocolata és amb llet i ve amb farcit cremós de galeta caramel·litzada Belga. La millor part és que és una rajola de 110g que es pot aconseguir per tan sols 1,10 euros a qualsevol establiment de la cadena o a través del seu lloc web. Es pot destacar que, els clients han valorat molt positivament el sabor d'aquest aliment: "És una bogeria com de bo que hi és, just ho vam provar ahir i brutal", "M'encanta!", són alguns dels comentaris que han emès els qui han degustat del producte.

Valor nutricional de la xocolata de Mercadona

És important conèixer el valor nutricional d'aquest producte i per això aquí t'ho esmentem. Per cada 22 g de xocolata obtens un valor energètic de 509 kJ i 122 kcal, 7,5 g de greixos / lípids, de les quals saturades són 3,2 g; 12 g d'hidrats de carboni dels quals sucres són 9,0 g; 0,3 g de fibra alimentària; 1,2 g de proteïnes i 0,0 g de sal.

Aquest paquet conté cinc porcions de 22g (3 unces) cada una. I encara que és deliciós i possiblement no puguis resistir-te al seu sabor, has de saber que no és recomanable el seu consum excessiu, tal com passa amb la majoria de les xocolates i dolços del mercat. Entre alguns dels seus ingredients destaca el sucre, mantega de cacau, llet en pols, pasta de cacau, emulgents, greixos, olis vegetals, farina de blat, entre altres.