El forn és un dels electrodomèstics que més utilitzem per preparar unes pizzes, per fer pans de pessic o magdalenes, per fer canelons, o verdures, peix i carns. El forn sempre està allà disponible, però alhora, aquest ús provoca que s'acumuli el greix i la brutícia i netejar-ho dona molta mandra. Però Mercadona ve a fer-te la vida més fàcil amb aquest netejador de forn en esprai que té a la venda.

Es tracta de l'esprai de Bosc Verd que serveix per netejar el forn de forma còmoda i ràpida. La seva forma d'ús és molt senzilla. Tan sols cal agitar el pot, i polvoritzar-ho en posició vertical sobre la superfície a netejar.

Esprai de Mercadona
Esprai de Mercadona

Per netejar-ho amb facilitat el que has de fer és deixar que el forn es refredi, encara que si hi ha grassa molt incrustada pots encendre'l per facilitar-nos la tasca, encara que a no més de 50 graus. Treu les safates, les reixetes i les guies. Llances l'esprai per totes les parets, amb molt de compte amb els ventiladors en els quals no llançarem producte, i deixes que actuï com a mínim durant 15 minuts. Si hi ha molta brutícia pots deixar-lo actuar fins a 3 hores. Una vegada acabat el producte, utilitzes un drap i passa per les parets del forn fins a treure tota la brutícia.

És un producte de neteja amb eficàcia comprovada, capaç d'eliminar les restes de greixos i taques que es queden impregnades a les parets d'aquest conegut electrodomèstic de cuina. L'esprai de Bosc Verd netejador de forns es comercialitza en recipients de 300 ml a un preu d'1,09 euros. Tal com informen des de Mercadona, amb aquest producte és possible netejar el forn sense esforç i de forma fàcil. El pots adquirir en la pàgina web del supermercat o apropant-te directament a la botiga física.

Només utilitza l'esprai per netejar el forn

És important que aquest producte no l'utilitzis a microones ni forns autonetejables, així com qualsevol element elèctric, d'alumini, calefactors o ventiladors perquè poden aparèixer fums. Mentre que la porta del forn per exemple, la pots netejar amb vinagre de neteja.