El parc d'atraccions del Tibidabo estrenarà una pista de gel per patinar aquest Nadal. La Plaça dels Somnis és l'espai triat per instal·lar-la i estarà operativa del 26 de novembre al 5 gener, sempre el recinte estigui obert. La pista té una superfície de 200 metres quadrats i una capacitat per a 40 persones. Està feta d'un material sintètic i sostenible que permet obtenir sensacions molt similars a les de patinar sobre gel real. En concret, està fabricada amb panells de polietilè, un producte nou i revolucionari amb un consum energètic inexistent, ja que, a diferència de les pistes de gel convencionals, no necessita aigua ni electricitat per conservar-se. L’accés a la pista estarà inclòs al preu de l’entrada al parc, però també hi haurà la possibilitat de fer-ne ús per separat abonant 5 euros. 

Aquest Nadal serà la segona vegada que el Tibidabo instal·la una pista de gel, el primer cop va ser l'any 2003.

Pistes de gel a Barcelona per Nadal 

La del Tibidabo no serà l'única pista per patinar a Barcelona. El districte de Nou Barris també repetirà pista de gel que es va instal·lar pel Nadal de 2021, segons ha avançat betevé. Aquest Nadal s'instal·larà als Jardins de Can Xiringoi, al barri de Vilapicina i la Torre Llobeta. En aquest cas, es tracta d'una pista de gel sintètic i ecològic, on sembla que es patina sobre el gel natural, però amb l'avantatge que consumeix menys electricitat i és més sostenible. El 10 de desembre es posarà en marxa i es mantindrà fins al 8 de gener, i estarà acompanyada de llums i música. Per patinar-hi cal pagar un import de 6 euros per a un tram de 20 minuts, però es poden obtenir descomptes de 3 euros a les botigues associades i al Mercat de la Mercè. El preu inclou els patins, i si no es du guants es poden aconseguir per 1 euro addicional.

A l'illa Diagonal també s'instal·larà una pista de gel durant les dates nadalenques. Aquesta obre el divendres, 2 de desembre i se situa als jardins de l'Illa Diagonal. Per als nens que no sàpiguen patinar, l'organització posa a la seva disposició uns ninots amb forma de pingüí que els ajudaran a mantenir l'equilibri. Les tarifes varien segons l'hora i la durada de l'activitat. 

Per últim, també es pot gaudir de la mítica pista de gel del FC. Barcelona, que està ubicada al Camp Nou. Els preus de les entrades varien en funció de ser soci o no. Per al públic en general, el preu amb lloguer de patins és de 17 €, en canvi, pels socis del club el preu l'entrada amb el lloguer és de 7,5 €.