Un dels motius que Mercadona sigui una de les empreses líders de distribució davant altres com Lidl, Carrefour o Aldi passa pel saber fer que han demostrat amb les seves marques blanques. Hacendado, Deliplus o Bosque Verde són firmes que han generat una gran fidelitat en els visitants de les botigues físiques de la companyia de Juan Roig i de la seva pàgina web.

Aquestes marques solen tenir al seu catàleg el més bàsic per al dia a dia en productes que presumeixen d'una excel·lent relació entre la qualitat i el preu. De fet, de vegades són productes elaborats i fabricats per marques capdavanteres. Però no per això apugen els preus. Al contrari. Es mantenen a preus de marques blanques. I amb aquesta fórmula aconsegueixen estar a l'avantguarda dels seus competidors.

Mercadona té un producte eficaç i molt barat per a les taques més difícils

Un dels productes que millor reflecteix les bondats de comprar a Mercadona és el Disuelve taques amb pistola de la marca Bosque Verde. Un producte barat i molt eficaç amb aquestes taques difícils de la roba que no saps com eliminar sense recórrer a productes agressius.

Dissol taques Bosc Verd amb pistola a la venda a Mercadona

Dissol taques amb pistola de Bosque Verde a la venda en Mercadona / Mercadona

Segons indica l'envàs de la marca, aquest producte és eficaç per a taques de vi, tomàquet, cafè, maduixes, oli, xocolata, friccions dels colls i taques de menjar, que solen ser les pitjors i més difícils d'eliminar. I ho aconseguirem en roba de color o roba blanca. A més, compta amb un còmode dosificador amb pistola que permet aplicar només la quantitat necessària i de forma homogènia.

Ús fàcil amb algunes recomanacions

L'ús del Disuelve taques amb pistola de la marca Bosque Verde és molt senzill. Segons indica el fabricant, consisteix en tres passos. El primer és polvoritzar el producte directament sobre les taques. A continuació l'hem de deixar actuar durant 5 minuts sense deixar que el dissol taques s'assequi sobre la roba. Finalment l'hem de rentar immediatament a mà o a màquina. Pots deixar-lo actuar mentre prepares la rentadora per no perdre ni un minut.

dissol taques

Dissol taques amb pistola de Bosque Verde a la venda en Mercadona / Mercadona

Així mateix, el productor recomana repetir l'operació si la taca persisteix. A més, apunta que l'hem d'aplicar només en peces amb colors sòlids. I en tot cas recomana provar-ho abans en una part no visible de la peça. A més, assenyala evitar teixits delicats com a llana, seda, cuir, pana, lli i materials similars que estigui recomanat rentar en sec.

Aquest còmode i eficaç dissol taques de Bosc Verd ve en envasos 750 ml. I el preu de cada unitat és de 2 euros, tant al web de Mercadona com a les botigues físiques. Un preu pel qual val la pena provar aquest producte abans que portis la peça a la tintoreria.