Lidl s'ha convertit en una de les cadenes de supermercats més populars a tota la geografia. Això és perquè venen fent molt bé la seva funció, distribuint productes útils, necessaris i molt populars a nivell mundial. En aquest cas ha optat per treure al mercat un frigorífic que segurament has vist a les pel·lícules i sèries de Hollywood.

En aquesta ocasió el gegant alemany ha volgut començar a vendre un dels electrodomèstics retro més destacats dels Estats Units de l'empresa Amica. Es tracta d'un "frigorífic amb congelador ideal per donar-li un toc vintage a la teva cuina", i que s'ha convertit en un dels productes estrelles de Lidl per la seva excel·lent relació qualitat i preu.

Lidl té un frigorífic que serà ideal com a electrodomèstic auxiliar o per al teu segon habitatge

I és que aquesta nevera a la venda a Lidl la pots adquirir per un cost de 239,99 euros. Una xifra que queda lluny del preu que tenen els frigorífics d'altres marques. A més, la seva mida és molt compacta i té una capacitat de 106 litres. Hi ha disponibles fins a set colors. Des del clàssic vermell o turquesa, als més sobris com a negre o beix, passant per tons més cridaners com a groc, rosa o granat.

Frigorífic retro amb congelador Amica a la venda al web de Lidl2

Frigorífic retro amb congelador Amica a la venda al web de Lidl / Lidl

Si desitges adquirir-lo sol has d'entrar al web de la distribuïdora alemanya i sol·licitar-lo de manera online.

Distribució i mida ideal

Quant a les seves virtuts, aquest frigorífic compta amb una lleixa de vidre, un calaix per a verdures i tres lleixes a la porta. Aquesta s'obre de forma batent i se subjecta amb una frontissa. Així mateix, inclou una safata per a ous i una altra per a glaçons. Així no et faltarà res quan tinguis visites a casa.

Frigorífic retro amb congelador Amica a la venda al web de Lidl1

Frigorífic retro amb congelador Amica a la venda al web de Lidl / Lidl

Aquest frigorífic a la venda a Lidl compte amb unes dimensions de 86,1 cm d'alt, 55,1 cm d'ample i 61,5 cm de fons. I compte amb peus regulables en alçària. Mentre que al seu interior ofereix un espai de 106 litres de capacitat, amb 93 litres per a refrigeració i 13 litres per a congelats. I el seu pes total és de 28 quilos.

Com bé sabem, Amica és un fabricant europeu d'electrodomèstics que és present a més de 50 països, especialistes en electrodomèstics de qualitat, disseny i prestacions exclusives. Per aquest motiu, estem més que segurs que és un producte que no et decebrà en absolut.

Frigorífic retro amb congelador Amica a la venda al web de Lidl

Frigorífic retro amb congelador Amica a la venda al web de Lidl / Lidl