Si estàs pensant a renovar la bateria de la teva cuina, un dels millors llocs al que pots anar per trobar opcions de qualitat a preus reduïts és Carrefour. La multinacional francesa té una bateria de cuina molt completa que, a més, està patrocinada pel xef Pepe Rodríguez, presentador del programa de Televisió Espanyola MasterChef en totes les seves variants.

Com ja saps, la distribuïdora francesa té un immens llistat de productes que s'allunyen de l'alimentació i que estan relacionats que veure amb la casa, la cuina, el lleure o l'esport, entre d'altres. I no només això. També té propostes que no estan a la venda en els seus centres físics i que només es poden adquirir a través de la seva pàgina web en exclusiva. I aquest és un d'ells.

La bateria de cuina San Ignacio la patrocina el xef Pepe Rodríguez

Es tracta del set San Ignacio, una bateria de cuina que compta amb fins a sis peces: tres paelles, un cassó i dues olles. Ve del més complet. I tot això fabricat amb materials d'alta qualitat.

Set San Ignacio a la venda al web de Carrefour

Set San Ignacio a la venda al web de Carrefour / Carrefour

D'una banda tenim la tres paelles. Aquestes mesuren 16 cm de diàmetre i 3,5 cm d'altura; 20 cm de diàmetre i 4,5 cm d'altura; i 24 cm de diàmetre i 4,5 cm d'altura.

Tres paelles, un cassó i dues olles d'alta qualitat a preu mínim

Tres paelles que venen acompanyades d'un cassó de 16 cm de diàmetre i 9 cm d'alturai de dues olles. La petita mesura 18 cm de diàmetre i 10 cm d'altura, i compta amb una tapa de vidre amb vàlvula d'escapament per al vapor. La gran mesura 20 cm de diàmetre i 11,5 cm d'altura. I també compta amb una tapa de vidre amb vàlvula d'escapament per al vapor.

Set San Ignacio a la venda al web de Carrefour1

Set San Ignacio a la venda al web de Carrefour / Carrefour

En tots els casos són estris fabricats amb alumini premsat. I les paelles compten amb una superfície antiadherent en negre. A més, tots els elements d'aquesta bateria a la venda a Carrefour són aptes per a tota mena de cuines, incloses les d'inducció.

I atenció, perquè el millor encara no t'ho hem explicat. Això és que aquesta bateria té un preu habitual de 97,99 euros, però aquests dies està rebaixada fins als 49 €. I no et preocupis per les despeses d'enviament: no té.