La companyia de supermercats Mercadona ha seleccionat aquest any una sèrie de productes exclusius on inclouen les begudes de sabors de Torró i de Maduixa per servir fredes o amb gel.

L'empresa de locals físics i de venda online va presentar les noves begudes de Torró i de Maduixa per servir fredes o amb gel per tal de sorprendre els seus compradors. Aquestes varietats han encantat els clients i en tan sols uns dies ja superaven les 4.000 ampolles venudes diàriament, segons anuncia Mercadona. En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si no tens més de 18 anys. La seva graduació és de 15% Vol.

Mercadona arrasa amb les begudes de torró i de maduixa

Aquestes delicioses begudes a la venda a Mercadona les pots aconseguir a un cost assequible. L'ampolla de la crema de torró es ven per tan sols 5,53 euros l'ampolla de 700 mil·lilitres, la qual cosa fa que el litre costi 7,90 euros. En el cas de l'ampolla de maduixa, la unitat costa 6 euros, pel que el preu del litre és de 8,57 euros. Ambdues porten un 15% de l'ingredient principal (maduixa o torró).

Licor crema de torró Royal Swan a la venda en Mercadona1

Licor crema de torró Royal Swan a la venda en Mercadona / Mercadona

Així que si ets de les persones a qui els agrada acabar el sopar amb uns torrons o unes postres i una beguda fresca t'encantaran aquestes cremes que seran tota una revelació en qualsevol reunió, festa o sopar.

No podem oblidar que el centre principal de Mercadona treu al mercat productes alimentaris com a menjars precuinats i elaborats per a ocasions especials. Cal ressaltar que aquestes begudes són excel·lents per acompanyar i presentar amb qualsevol plat especial que se t'ocorri.

Licor crema de torró Royal Swan a la venda a Mercadona

Licor crema de torró Royal Swan a la venda en Mercadona / Mercadona

Licors originals per compartir

Aquestes dues noves cremes van ser llançades sota una campanya nadalenca, sota el lema "el millor per donar el millor". No hi ha dubte que aquestes begudes dolces formen part de les millors que pots oferir als teus éssers estimats en qualsevol esdeveniment o reunió.

Aquestes cremes de maduixa i de torró estan elaborades a les instal·lacions del proveïdor Totaler Bardinet. El primer sabor s'elabora a la fàbrica ubicada en Gélida (Barcelona) mentre que el segon sabor es produeix a Espadafor empresa localitzada a Escúzar (Granada). Ambdues begudes són part de la marca Royal Swan.

Ambdues ampolles són de 70 cl i estan presentades en unes ampolles amb vistosos colors. Úniques i ideals per donar un toc d'elegància a la teva taula a l'hora de servir-la.