Ets amant de les plantes però no sempre tens el temps per regar-les? O tens el temps però se t'oblida fer-ho amb tantes coses al cap? Doncs Ikea pensa en tot i és per això que ha decidit donar-nos un cop de mà amb un dels seus productes i que les teves plantes agrairan un munt.

Així és aquest producte d'una de les cadenes amb més vendes a Espanya, i és que Ikea ara té un sensor d'humitat digital que t'avisa de quan cal regar les plantes i que pots utilitzar a casa o oficina. Fins i tot pots regalar-lo a aquesta persona que saps que és amant de la naturalesa.

Intel·ligent i fàcil d'utilitzar

Aquest sensor a la venda a Ikea porta el nom de Chilipulver i té un sistema intel·ligent que s'encén amb una llum de color que t'indica quan la terra és seca. Automàticament t'assabentaràs quan la teva planta és molt seca i podràs regar-la perquè torni a la vida si l'has descuidat una mica.

Sensor Chilipulver a la venda a Ikea

Sensor Chilipulver a la venda en Ikea / Ikea

Els beneficis d'aquest sensor a la venda a Ikea són molts, perquè a més d'indicar-te quan la terra és seca, evita que posis aigua constantment en les teves plantes, evitant que acabin ofegades. Una cosa que sol succeir quan agregues aigua constantment.

S'adapta a cada planta

No totes les plantes són iguals, per tant, no totes necessita la mateixa quantitat d'aigua setmanal, és per això que aquest sensor es converteix en l'aliat perfecte per protegir totes les teves plantes per igual. Tot això ho fa gràcies que compta amb tres nivells de funcionament i que podràs programar segons el tipus de planta. És així com podràs establir paràmetres de reg: rarament, de vegades, sovint.

Sensor Chilipulver a la venda en Ikea2

Sensor Chilipulver a la venda en Ikea / Ikea

Així el sensor d'Ikea identificarà els lapses de temps en els quals t'ha d'avisar. La llum que s'encén és de color blau, per la qual cosa podràs veure-la des de qualsevol part. Et recomanem que facis la programació també depenent de l'estació de l'any en la qual et trobis.

Per aconseguir-lo hauràs de pagar 5 euros, és per això que en podràs comprar un per a cada planta i la teva butxaca pràcticament no ho notarà. Has de tenir present que funciona amb pila AAA que no ve inclosa, per la qual cosa hauràs de comprar-la per separat.

Sensor Chilipulver a la venda en Ikea1

Sensor Chilipulver a la venda en Ikea / Ikea