Si decorar els nostres espais i habitacions és important, comptar amb un bany organitzat i net és sinònim de tranquil·litat. I pots pensar que tot depèn del tipus de vàter que tinguis o de les catifes,

Però Ikea any rere any ens ha demostrat com el mobiliari per a bany és igual d'important i pot marcar la diferència si saps com elegir. I amb la prestatgeria Vesken de la distribuïdora sueca podràs organitzar tot als banys més petits de casa i el millor és que costa només 10 euros.

Estalvia espai i organitza tot

Aquesta prestatgeria d'Ikea compta amb quatre nivells i està dissenyada perquè puguis guardar pots de cremes, xampús, cremes i sabons. Però és tan versàtil que també podràs guardar tovalloles i petits objectes que solem utilitzar al bany.

Prestatgeria Vesken de Ikea2

Prestatgeria Vesken de Ikea / Ikea

La prestatgeria Vesken de Ikea té unes dimensions de 36x23x100 cm, sent bastant compacta. Però alhora espaiosa perquè puguis guardar tot el que necessitis. Els seus materials tenen una bona resistència i a més eviten l'acumulació de fongs o bacteris. I és molt fàcil de netejar.

El muntatge d'aquesta prestatgeria d'Ikea és realment senzill perquè no necessites eines especials ni res per l'estil. N'hi ha prou amb enganxar els elements amb el seu sistema de click i tot quedarà al seu lloc.

Prestatgeria Vesken de Ikea

Prestatgeria Vesken de Ikea / Ikea

Diferents nivells per a diferents objectes

Cada un dels nivells compta amb vores altes perquè puguis posar les teves coses amb seguretat i sense que els pots caiguin. A més de ser molt estable, l'has de fixar a la paret. Compta amb un sistema antigir que evita caigudes en cas que hi hagi nens a casa i ensopeguin.

Has de tenir present que no totes les parets són iguals, per la qual cosa cada tipus pot requerir ferramentes diferents, així que has de comprar per separat els més adequats per a aquesta prestatgeria Vesken de Ikea.

estanteria

Prestatgeria Vesken de Ikea / Ikea

I no et preocupis pel disseny. Si penses que el color blanc no s'adapta a la teva decoració o que no fa joc amb el teu bany, llavors hem de dir-te que també pots aconseguir-ho en color negre, sent una opció per a tothom. Ambdós models tenen el mateix sistema d'ancoratge i la mateixa quantitat d'esglaons.