Un dels mobles més venuts d'Ikea és el Bestå per a la TV. Un moble molt funcional per al saló o el menjador que llueix un disseny senzill però proporciona moltíssimes solucions gràcies als seus espais d'emmagatzematge i la sortida per mantenir els cables organitzats i ocults.

Aquest moble està disponible en diversos colors, encara que és el que ocupa les següents línies el que ens ha cridat especialment l'atenció. I és que aquesta versió millora en elegància als anteriors i llueix un disseny de fusta en 3D molt atractiu.

La col·lecció de mobles Bestå per a la TV d'Ikea té una versió molt elegant

Es tracta del moble Bestå per a la TV que combina els colors negre-marró Björköviken i marró xapa de roure tenyit. Una peça que combina les bondats dels convencionals i un disseny més sofisticat i elaborat.

Moble d'Ikea

Mueble Bestå per a la TV d'Ikea / Ikea

Aquest moble Bestå per a la TV d'Ikea mesura 180 cm d'ample, 42 cm de fons i 39 cm d'alt. I es caracteritza per la divisió dels seus espais. En total pots obtenir 5 espais d'emmagatzemament.

Dos d'ells són petits i queden al descobert. Són perfectes per al mòdem, el comandament a distància, el descodificador de la televisió digital o els comandaments de la videoconsola. Uns altres dos espais queden sota d'aquests més petits i s'hi integren dos amplis calaixos. Aquests compten amb un sistema d'obertura i tancament suau i silenciós.

Moble de Ikea1

Mueble Bestå per a la TV d'Ikea / Ikea

Finalment ens queda un espai divisible amb un prestatge que oculta el contingut rere una porta. Aquesta també és de tancament silenciós.

Totes les bondats dels mobles Bestå per a la TV però amb un disseny millorat

Tant els calaixos com la porta d'aquest moble d'Ikea manquen de tiradors. S'obren aplicant un punt de pressió. I a tot això se suma un espai en el fons per on podrem fer sortir els cables per tenir-los recollits i ordenats.

Moble de Ikea2

Mueble Bestå per a la TV d'Ikea / Ikea

D'altra banda, aquest moble, com el seu nom indica, està fabricat amb xapa de roure, un material que li confereix un aspecte natural que transmet qualitat. La superfície superior és capaç de suportar fins a 50 quilos de pes. I tot això compta amb peus regulables que permeten evitar les irregularitats del terra.

I si ja estàs pensant a equipar la teva sala d'estar amb aquest moble, has de tenir en compte que el seu preu és de 236 euros, tant a les botigues físiques com en la pàgina web d'Ikea. Encara que t'agradarà saber que els altres dissenys, encara que no són tan elegants, sí que són una mica més econòmics.