Les sabates són la peça més difícil de treure – la majoria de les vegades – i és per això que ens resulta tan senzill deixar-los regats per tots costats amb l'excusa que en acabar els portarem al seu lloc.

Tanmateix, segurament t'ha passat que, sense adonar-te'n, tens un munt de sabates regades a la sala de casa teva o a la teva habitació i tot perquè no tens un sabater pràctic i a mà. Si aquest és el teu cas, hem de dir-te que Ikea té la solució i per un preu de bogeria.

Va bé amb qualsevol espai

Ja sigui perquè vulguis ubicar-lo a la teva habitació, l'entrada de la casa, la sala de descans o el dormitori dels més petits, l'important és que Ikea té un dels sabaters més barats que pots comprar a Espanya i que s'adapta als gustos de tots.

Es tracta d'un sabater que es compon d'una reixeta o quadrícula feta en acer, que a més de tenir una bona resistència al pes, té una gran fermesa i estabilitat, doncs compta amb les potes extensibles que et permeten donar-li suport al pis i sense riscos que llisquin.

Aquest sabater s'adapta a espais reduïts, per la qual cosa podràs ubicar-lo en armaris, habitacions o espais petits sense més complicacions.

El més complet

És compacte però molt útil i és que cada esglaó té la capacitat per a tres parells de sabates, però la seva versatilitat és tanta, que pots apilar fins a 3 unitats, una sobre l'altra i organitzar la quantitat de sabates més gran possible.

Sabater d'Ikea

Sabater d'Ikea

Són ideals per a sabates de sola i els que utilitzes diàriament, ja que els seus materials resisteixen el contacte amb la brutícia o humitat en cas que hagi estat un dia plujós.

Netejar-lo a més resulta molt senzill, doncs n'hi ha prou que passis un drap net i humitejat sobre la superfície i la brutícia es remou amb facilitat i sense preocupar-te per taques difícils de treure.

Cada un d'aquests esglaons té un preu de 4 euros, així que, si decideixes aconseguir-ne 3 almenys, el total no superarà els 12 euros, sent una inversió que considerant el profit que pots treure-li, resulta bon negoci.