Andorra com a destinació turística ens ofereix una infinitat d'opcions gràcies als seus paisatges, muntanyes, paratges... A més compta amb una oferta gastronòmica més que interessant, i no és per a menys considerant que està situada entre França i Espanya, dos potencial mundials quant al culinari. Per als que aquest els 2022 vulguin visitar Andorra, els restaurants que hem vist a TripAdvisor són més que interessants, i un d'ells, El Cresper, ens ha semblat un racó molt desitjable per als que visitin el petit país del Pirineu. És entre els restaurants més ben valorats d'Andorra, i és que El Cresper és abans de tot un local que destaca per la seva personalitat. Un ambient íntim, plàcid i acollidor per sentir-se com casa.

Cuina andorrana i de l'est d'Europa

crespergrande

El Cresper, a Encamp (Andorra)

El Cresper té una cuina a la recerca de la perfecta fusió entre cuina tradicional andorrana i les textures dels països de l'est. Les aromes especiades i distingides, provinents de Rússia, Ucraïna, Bulgària, Estònia o Lituània es barregen amb el gust arrelat i la frescor de la cuina de mercat; de proximitat. La naturalitat de la terra andorrana i l'exotisme de l'est en una perfecta combinació culinària per als paladars més exigents.

Situat a la localitat d'Encamp, a la seva carta trobem alguns entrants com aquests:

  • Amanida vinegret (verdures cuites amb cogombrets i col salada)
  • Borsch (sopa de carn amb col, remolatxa, tomàquet)
  • Escudella catalana
  • Amanida melindrosa (pastís de verdures, formatge i tonyina)
  • Shuba (pastís de verdures amb salmó fumat)

cresper23

Plat d'El Cresper

Un restaurant que com diem a TripAdvisor té molt bona crítica, i del qual llegim comentaris com aquest: "Tant l'atenció com el menjar va ser molt bo. Un restaurant petit, molt bufó, i molt recomanable. La veritat va ser una sorpresa molt agradable i amb un menjar diferent del que podries esperar a Andorra. En el que refereix als plats principals d'El Cresper, aquestes són algunes de les opcions que podem trobar:

  • Julien (pit de pollastre amb xampinyons, beixamel i formatge gratinat)
  • Pelmini (crestes cuites farcides de carn)
  • Strogonof de salmó amb xampinyons
  • Entrecot de poltre (carn d'Andorra, certificat d'origen)
  • Ragoût de verdures gratinades amb formatge

Una mostra del molt que podem trobar en aquest restaurant que està situat entre els 20 i 30 euros de mitjana per comensal. Un restaurant en el qual gaudir de cuina andorra i de l'est d'Europa, una combinació que està agradant i molt a tots aquells que passen a degustar els seus plats.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)