Les rebaixes ja han arribat a El Corte Inglés i estem davant d'una oportunitat immillorable per aconseguir algunes de les millors peces per lluir aquest estiu a preus considerablement reduïts. I és que la cadena de grans magatzems ofereix descomptes imbatibles per a alguns dels seus productes més exclusius. Per exemple, en algunes bosses.

En aquest sentit, una de les bosses més exclusives del mercat és l'Hourglass de la marca d'alta costura Balenciaga. Una bossa de mida reduïda que està entre les més desitjades i admirades per influencers i amants de la moda. Però que només unes quantes es poden permetre. Perquè la bossa Hourglass de Balenciaga parteix en un preu de 1.890 euros que poques persones poden invertir en el que, al cap i a la fi, no deixa de ser un complement.

El Corte Inglés té una bossa que recorda a un dels més exclusius de la marca Balenciaga

Tanmateix, les qui hagin somiat alguna vegada lluir aquesta bossa han de saber que El Corte Inglés trobaran una versió que té un preu bastant reduït en comparació amb l'original i que no té res a envejar, ni en composició ni en disseny.

Bossa de mà de Cuplé2
Bossa de mà de Cuplé  / El Corte Inglés

Es tracta de la bossa de mà de la marca Cuplé. Una bossa molt elegant i d'alta qualitat que trobaràs rebaixada en un 40% al catàleg d'El Corte Inglés.

Dues versions, ambdues rebaixades en un 40%

Aquesta bossa de Cuplé rebaixat en El Corte Inglés lluu en un color beix clar molt elegant que combinarà amb tot, i que imita la pell de serp. I tot això en un disseny que recorda molt al de Balenciaga. A més, el logo de la marca figura en el tancament de la bossa, tal qual com el de la firma d'alta costura.

Bossa de mà de Cuplet
Bossa de mà de Cuplet / El Corte Inglés

Una bossa que té un preu habitual de 99 euros. Tanmateix, aquests dies la trobaràs rebaixada al catàleg d'El Corte Inglés fins als 59 €. A més, si ho prefereixes, també pots escollir una versió una mica més gran que també està rebaixada. En aquest cas el seu preu és de 129 euros, però pots comprar-la per 65 €.