Si encara estàs buscant aquest calçat perfecte per a l'estiu que està a punt de començar, el model del que et parlarem a continuació t'encantarà. Un calçat que serà perfecte per a qualsevol ocasió. Per als looks més informals i per als més elegants.

Estem parlant de les sandàlies de jute amb falca, unes sandàlies que aquests dies estan arrasant a molts comerços i també entre les influenceres. Perquè no som nosaltres que diem que són el calçat ideal, sinó Sara Carbonero, que recentment posava amb elles en el seu compte d'Instagram. Unes sandàlies que també trobaràs a la venda en El Corte Inglés.

Sara Carbonero ja presumeix de les seves sandàlies de jute

Estem parlant de les sandàlies per a dona de pell i jute de la marca Popa. Un calçat que, com dèiem, està sent tendència. I que t'atraparà des del moment en què el vegis i te l'emprovis. No voldràs cap altre calçat per a aquest estiu, sigui quin sigui l'outfit que elegeixis.

Aquestes sandàlies es caracteritzen per la seva falca alta. Les d'El Corte Inglés de la marca Popa, en concret, tenen una altura a la sola de més de 5 cm i al taló d'11,5 cm.

Sandàlies de jute de Popa2
Sandàlies de jute de Popa / El Corte Inglés

Quant al seu disseny, aquestes sandàlies a la venda en El Corte Inglés lluen el típic trenat de jute que li aporten un aspecte molt elegant. I tot això sense renunciar a la comoditat.

En El Corte Inglés les trobaràs en un disseny de qualitat i molt elegant

Quant a la seva elaboració, aquestes sandàlies de Popa estan fabricades amb pell en un 80% i jute en un 20%, tant a l'exterior com a l'interior. I es completen amb una sola de cautxú que assegura un bon agafament i una alta flexibilitat.

Sandàlies de jute de Popa1
Sandàlies de jute de Popa / El Corte Inglés

Una altra de les característiques d'aquestes sandàlies de jute que ens ha encantat és la seva punta quadrada, també tendència en l'actualitat. I les trobaràs disponibles en talles que van de la 35 a la 41.

Unes sandàlies que podràs comprar tant en els centres físics com a la pàgina web d'El Corte Inglés per un preu de 89,95 euros. Ara ja ho saps: tria la teva talla i presumeix d'elegància i estil aquest estiu.