El Corte Inglés té a la venda un vi que ha estat del més venut aquests últims dies, i això és més que comprensible tenint en compte tota la qualitat que té aquest vi, el qual és blanc i té una pinta fantàstica.

Aquest vi és de la marca Loess, una marca que ja ens ha deixat un bon sabor de boca amb la resta dels seus productes. Tanmateix, el que més ens agrada d'aquest vi és que amb prou feines costa 10,90 euros.

És una edició de l'any 2020, per la qual cosa ens crida molt l'atenció que aquest vi té el preu que té el Gurmet. Això el que fa és que hàgim d'aprofitar i aconseguir aquest vi, del qual t'explicarem tot en les següents línies.

Vi Loess
Vi Loess

Aquests són els detalls que més marquen a aquest vi d'estiu

Ja sigui per compartir o per degustar, aquest vi és una de les millors opcions que pots tenir al cap. La seva ampolla és bastant atractiva i fins i tot pot servir de col·lecció, ja que té un disseny que val la pena conservar.

Com a ampolla decorativa té tots els trumfos, però el que de veritat ens interessa d'aquest vi és el seu sabor. És lleugerament sec en passar per la nostra boca, però deixa un final fresc amb una lleugera amargor després del primer xarrup. Això fa possible que vulguem donar-li un altre xarrup, la qual cosa farem sense cap problema.

La seva aroma és un altre dels punts positius que té aquesta beguda, ja que podrem fer que el nostre nas degusti també, ja que compta amb lleugers tons fruiters i cítrics, així mateix com a una mica de fonoll, i aquests es poden sentir perfectament en l'olfacte.

El seu grau alcohòlic no és tan elevat i és perfecte per degustar en conjunt amb aperitius, mariscos i peixos, així mateix com amb arrossos i pastes, i tot això per menys d'11 euros, així que no pots deixar de provar-ho.