H&M té una bossa que és versió d'un de Balenciaga, però que té el seu propi estil i amb un preu molt més competitiu, pel que es converteix en l'opció perfectes per a totes les que alguna vegada vam voler aquesta bossa d'efecte pèl de Balenciaga que ja fa estona que ronda per allà.

 

 

Aquesta versió de la companyia sueca de moda no decep, i és que la veritat és un model que podrem portar a tot arreu sense importar el que portem posat. És per aquesta raó que l'hem portat aquí, perquè el coneguis i també et convencis que et fa falta.

De fet, no ens adonem que necessitàvem alguna cosa fins que no tenim aquest alguna cosa a les nostres mans, i el mateix passa amb aquesta bossa, el qual costa 9,99 euros a totes les botigues d'Hennes & Mauritz.

Aquesta bossa d'efecte pèl no pot ser més atractiva

Comencem parlant del més atractiu d'aquest model: el seu preu. Diem això perquè molt pocs bosses com aquest costen menys de 10 euros. De fet, abans costava 24,99 euros a totes les botigues de H&M, però la companyia ha decidit complaure'ns i li ha posat una rebaixa del 60%.

Això fa que sigui el moment perfecte per aconseguir aquesta bossa, la qual té un color blanc i un efecte de pèl sintètic que li queda molt bé i que podrem portar a les mans.

Bossa de H&M

Bossa de H&M

És bastant suau tant per l'exterior com per l'interior, pel que podrem col·locar coses delicades dins d'ell i estar segurs que estarà fora de perill. El seu tancament és magnètic i roman ocult per no trencar l'estètica de la bossa.

Les seves mesures també són altres coses de lloar, però no només això, sinó també el seu color, ja que el podràs portar a qualsevol costat amb qualsevol cosa que portis posada gràcies al seu color blanc, a més que és ideal per a abillaments glamurosos i elegants.