Ja saps que en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés es troben els millors productes culinaris en qualsevol àmbit. I com no podia ser de cap altra manera, en aquesta secció de la cadena de grans magatzems també tenen un dels millors caviars del mercat. Es tracta d'un caviar 100% natural i fresc, que és digne de qualsevol restaurant de luxe, però que ara pot estar a la teva taula sense que hagis de sortir de casa ni ser un xef professional.

Es tracta del caviar de beluga iranià de la marca Tanit, especialista en caviars. Un producte que encantarà als paladars més exigents i, sobretot, als més experts en caviar.

Caviar de beluga iraniana Tanit

Caviar de beluga iraniana Tanit / El Corte Inglés

Aquest és un dels caviars més exclusius i cotitzats del mercat

Aquest caviar de beluga iranià de la marca Tanit que trobaràs a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés, on és el caviar més venut, s'obté de l'esturió Huso Huso. Aquest és un esturió de gran mida. Els que viuen en llibertat poden assolir diverses centenes de quilos de pes. I gràcies a això produeixen freses de més mida. I es tracta d'un dels caviars més cotitzats i desitjats per la seva escassetat en llibertat i perquè necessiten una llarga criança en captiveri.

Aquest caviar de Tanit presenta un color gris i una textura molt cremosa. I ofereix un sabor marí "complex i llarg en boca".

Serà un mos únic en les ocasions més especials

Segons el productor, la millor manera de degustar aquest caviar a la venda al web del Club del Gurmet és a temperatures d'entre 10 i 12ºC. És com millor es perceben les aromes, els sabors i la seva textura estructurada. I també recomana mantenir-lo a la llauna per evitar una excessiva manipulació. Encara que tampoc no serà un problema servir-lo en una caviarera.

Caviar de beluga iraniana de la marca Tanit2
Caviar de beluga iraniana de la marca Tanit / El Corte Inglés

En tot cas, hem d'evitar el contacte d'aquest caviar de Tanit amb recipients metàl·lics i mantenir-lo en superfícies fredes. A més, abans de consumir-lo és preferible conservar-lo a temperatures d'entre -3 i 3ºC. I encara que sigui un producte molt cotitzat, tampoc no ho hem de mantenir gaire temps després d'obrir-lo. El correcte és consumir-lo en menys de 4 dies.

Un producte exquisit i exclusiu que podràs comprar a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés en envasos de 10 grams a un preu de 42 euros cada un. Tenint en compte que és un dels aliments més cotitzats pels grans xefs i els experts en gastronomia, tampoc no estaríem parlant d'un preu excessiu, amb el que es converteix en el millor complement perfecte si vols degustar un bon caviar en les ocasions més especials.