Imperia té a la venda un foie-gras en El Corte Inglés que ja s'ha convertit en el qual més ven, i això potser sigui pel seu sabor o perquè es fa amb el mètode més tradicional que existeixi, però no aconseguim donar amb la clau.

La seva presentació deixa a la vista la qualitat d'aquest Foie que es fa a Girona, i el qual ha aconseguit crear bogeria a totes les botigues del supermercat espanyol. Tanmateix, nosaltres et tenim una alternativa com a solució per aconseguir-lo.

Podràs trobar-ho fàcilment a la botiga online d'El Corte Inglés, pel que podràs comprar-lo directament des de la comoditat de casa teva, i has de saber que té un preu de 39,90 euros, però valdrà la pena?

Foie-gras d'El Corte Inglés
Foie-gras d'El Corte Inglés

Estimaràs aquest Foie-Gras tant com ha fet tothom

Ve en un paquet amb una pinta fantàstica. Barreja colors de luxe tal com el negre blavós i el daurat, creant una excel·lent aparença que fa que, només amb això, la seva compra ja valgui la pena. A més, gràcies a això també és capaç de servir com a regal.

Tanmateix, el més important és al seu interior, ja que aquesta presència té un contingut de 200 grams de foie de gras d'oca. És un dels millors que pots provar si ets amant d'aquest plat.

La seva entrada a través de la boca és bastant suau i lleugera, fent que sigui una veritable experiència provar aquest foie. Ha estat elaborat amb especial cura i de forma totalment artesanal, la qual cosa fa que valgui totalment la pena.

L'ideal seria servir-lo amb un bon vi, i si és blanc molt millor, ja que realçarà les bondats d'aquest foie, que et recordem que amb prou feines costa 39,90 euros a la secció Gourmet d'El Corte Inglés.