Fer la compra al supermercat d'El Corte Inglés és garantia total de qualitat. El Corte Inglés té un ampli catàleg de productes que cobreixen tots els àmbits de l'alimentació. I no només els productes de tota la vida. Perquè per als qui no es conformen amb qualsevol cosa, la cadena de grans magatzems també proposa productes gurmet.

Alguns són articles que pertanyen a marques capdavanteres reconegudes per l'alta qualitat dels seus productes. Mentre que d'altres arriben sota la marca del Club del Gurmet. Productes que són de categoria superior i que no solen defraudar als paladars més exigents.

La marca Club del Gurmet engloba els productes de millor qualitat d'El Corte Inglés

Amb tot, si t'agrada provar el millor d'aquí i d'allà i cerques productes d'alta qualitat, una de les visites que hauries de fer és a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés. I és que aquí trobaràs els productes d'alimentació més exclusius de diverses parts del món.

Al sector d'embotits, per exemple, trobaràs moltes opcions en pernil, xoriço o llom entre d'altres, que destaquen per la seva altíssima qualitat, denotada per les seves textures i els seus sabors. Propostes, algunes de les quals, ja te les hem presentat en aquest mitjà.

Del que no t'havíem parlat és de l'embotit que ocupa les següents línies, i que malgrat no haver estat un dels més populars històricament, s'està convertint en tendència. I bona prova d'això és que actualment supera al millor pernil en vendes a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.

La cecina de boví loncheada en ven més que el millor pernil en el Club del Gurmet

Es tracta de la cecina de boví. Un producte que t'encantarà pel seu sabor, i que a més ve en una presentació que no t'implicarà esforç a l'hora de preparar-lo per consumir. Ja ve tallat.

Cecina de boví del Club del Gurmet
Cecina de boví Club del Gurmet / El Corte Inglés

Aquesta cecina de boví ve sota la marca Club del Gurmet. I et sorprendrà pel seu sabor lleugerament fumat. Per aconseguir-ho s'ha utilitzat fum de fustes nobles.

I atenció, perquè a diferència del que solen costar els embotits més exclusius, aquest té un preu molt ajustat. Podràs comprar-lo en paquets de 100 grams per un preu de 9,95 euros a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés. Si coneixes la cecina i ja se t'està fent la boca aigua, no dubtis a provar-la. I si la desconeixes, aquest és un bon moment per aficionar-se a un embotit que, com dèiem, està arrasant en vendes per sobre del millor pernil el portal digital