Si estàs buscant un bon cava, un bon lloc on fer un cop d'ull és el Club del Gurmet d'El Corte Inglés. La cadena de grans magatzems té en aquesta secció algunes de les millors varietats de molts productes culinaris. I al seu catàleg o falta un producte tan típic com el cava. Una beguda que no pot faltar en qualsevol celebració, i de la qual tenim alguns dels millors productors en la nostra geografia.

Entre els més apreciats pels experts destaquen els que es fabriquen als cellers Juvé & Camps. Aquests cellers estan establerts a la població catalana de Sant Sadurní d'Anoia, a Barcelona. Tenen Denominació d'Origen d'aquest municipi.

Al seu catàleg d'opcions podem trobar actualment el cava Reserva Brut Nature. Un cava que actualment és el més venut a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.

Cava Juvé & Camps Reserva de la Familia Brut Nature
Cava Juvé & Camps Reserva de la Familia Brut Nature / El Corte Inglés

El cava més venut a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés és Juvé & Camps

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si no tens més de 18 anys. I si els tens, has de fer-ho amb moderació. La seva graduació és de 12% Vol.

Com molts caves, aquest també supera als millors xampanys del mercat, una de les begudes animoses que més competència planta al cava. I no té res a envejar ni en sabor ni en qualitat. De fet, són moltes les persones les que prefereixen el cava als millors xampanys.

En el cas del cava Juvé & Camps Reserva Brut Nature, ve presentat en ampolles de 75 cl. I és un cava que el productor defineix com un "clàssic renovat per a moments emblemàtics".

El Juvé & Camps Reserva Brut Nature arrasa entre els paladars més exigents

Aquest cava està elaborat amb varietats Xarel·lo en un 20%, Macabeu en un 40% i Parellada en un 40%. I s'ha deixat criar durant un mínim de 36 mesos.

Tal com assenyalen els resultats del tast, aquest cava presenta un aspecte "brillant i atractiu" amb un "color daurat pàl·lid". És "profund intens i elegant, ens evoca inicialment notes de fruites blanques madures". Al nas té "aromes pròpies d'una llarga criança", amb "records de pa torrat i un cert fons cítric completen la seva distingida aroma". I en boca destaca la "cremositat de la seva escuma", que "s'integra perfectament al paladar, fent que el seu pas per boca sigui simultàniament fresc, ampli i suggestiu".

D'altra banda, el productor recomana servir aquest cava Juvé & Camps Reserva Brut Nature top vendes a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés fer-ho a una temperatura d'entre 6 i 7 ºC. I maridar-lo amb canalons o plats preparats a base de tòfona negra.

Un cava que actualment podràs comprar a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés a un preu de 18,95 euros. És gairebé la meitat del que val una ampolla de Moët&Chandon, un dels xampanys més populars a tot el món, sense que això signifiqui que no estiguis gaudint d'un dels millors beuratges del mercat.