Quan pensem en cava, un dels primers productors que ens passa pel cap és Catalunya. És una de les terres amb mes caves amb Denominació d'Origen del món. Tanmateix, també és cert que hi ha altres llocs en els que saben elaborar molt bons caves. Beuratges a tenir en compte en les ocasions més especials. Per exemple, el que ocupa les següents línies. I és que si no fos un dels millors caves del mercat no estaria a la venda al Club del Gurmet d'El Corte Inglés.

En aquesta secció del web de la cadena de grans magatzems trobaràs el cava brut ecològic Paloma Mínguez dels cellers Manuel Manzaneque. Aquestes estan situades a Requena, a la província de València.

Cava brut ecològic Paloma Mínguez
Cava brut ecològic Paloma Mínguez / El Corte Inglés

Aquest és un dels caves més venuts al Club del Gurmet d'El Corte Inglés

Abans de continuar has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si no tens més de 18 anys. I si els tens, has de fer-ho amb moderació. La seva graduació és de 12% Vol.

Aquest cava, que ja està entre els més venuts de la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés, està elaborat amb les varietats de raïm Macabeu i Chardonnay, de les quals s'ha escollit la millor matèria primera. I s'ha deixat criar durant almenys 12 mesos en ampolla. Un cava que, com el seu nom indica, ha estat elaborat mitjançant un procés de viticultura ecològica.

Aquest cava valencià està en promoció al web d'El Corte Inglés

El resultat és un cava "fresc, floral, agradable i versàtil". Segons el tast, a la vista presenta un "color groc pàl·lid amb subtons verdosos, brillant, de fina bombolla i escuma persistent". Al nas "desplega aromes intenses de fruites blanques com a pera i poma|, amb notes de cítrics i flors" I en boca "és fresc i floral, amb acidesa equilibrada deixant un record llarg i elegant".

Segons el productor, aquest cava és perfecte per maridar amb marisc, aperitius i mossades i peix blanc. I recomana fer-ho a una temperatura de 9ºC.

Un cava que trobaràs a la venda a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés en ampolles de 75 cl a un preu de 13,90 euros. A més, aquest cava està de promoció, perquè segons anuncia el venedor, et pots emportar quatre ampolles pel preu de tres.