​A hores d'ara ja sabràs que en El Corte Inglés pots trobar absolutament de tot. I quan diem de tot, és de tot. Qualsevol producte que busquis el trobaràs amb total seguretat a la cadena de grans magatzems. No se'ls escapa res. Moda, electrodomèstics, tecnologia, decoració, alimentació, complements per a l'automòbil, viatges, segurs...

Així mateix, a El Corte Inglés tampoc no es queden enrere referent a productes per equipar la terrassa o el jardí. En la seva oferta també es poden trobar tota mena d'opcions per a exteriors. Més cares, més econòmiques, de dissenys sofisticats o senzills, per a espais grans i espais petits, etc. I totes elles presumeixen de presentar una altíssima qualitat.

Aquesta gandula d'El Corte Inglés et transportarà a l'illa de Santorini

En aquest sentit, El Corte Inglés destaca per oferir opcions relacionades amb gandules. I hi ha una d'elles que ens ha cridat especialment l'atenció pel seu disseny atractiu, la seva qualitat i el seu preu ajustat. Serà molt difícil que trobis una gandula millor a un preu menor.

Es tracta de la gandula Santorini. I amb només llegir el nom ja pots percebre la comoditat i els moments de relax que aquesta et proporcionarà. Serà com si estiguessis de vacances en la mateixa Santorini. No és casualitat que sigui entre els productes més venuts al web d'El Corte Inglés.

Gandula Santorini1
Gandula Santorini / El Corte Inglés

Còmoda, resistent, plegable i fàcil de transportar

Aquesta gandula lluu en un elegant i fresc color blanc. Un to que, a més, t'ajudarà a relaxar la ment. Mesura 59 cm d'ample, 188 cm de llarg i 60 cm de fons, la qual cosa et proporcionarà una bona superfície de descans. I el seu pes és de 5,8 quilos, la qual cosa et permetrà moure-la amb facilitat d'un costat a un altre. A més, és plegable, la qual cosa et facilitarà aquesta tasca i la de guardar-la. De fet, integra nanses perquè puguis emportar-te-la on vulguis sense problemes.

Quant a la seva elaboració, aquesta gandula Santorini de El Corte Inglés està fabricada amb una estructura d'alumini, el que la fa molt resistent, estable, lleugera i fàcil de mantenir. I es completa amb un teixit de microfibra que suporta molt bé la intempèrie i el pas del temps, i també és molt fàcil de netejar.

Gandula Santorini
Gandula Santorini / El Corte Inglés

Però això no és tot. Perquè aquesta gandula Santorini compta amb un petit tendal regulable que et permetrà evitar el sol directament a la cara. Aquest és orientable, perquè puguis configurar-lo en funció de la posició del sol. I també és extraïble, perquè no et molesti en caure la tarda.

Una gandula que trobaràs a la venda al web d'El Corte Inglés a un preu de 79,95 euros.