Si per alguna cosa és coneguda la marca Moët & Chandon és per la seva experiència i traça a l'hora d'elaborar xampany. Els seus xampanys són entre els més apreciats i sol·licitats del món. I el cert és que, qui tingui l'oportunitat, hauria de provar alguna de les seves varietats.

No obstant això, la dedicació de la marca no està enfocada exclusivament al xampany. També té al seu catàleg begudes refrescants ideals per a l'estiu. I la que coneixeràs en les següents línies la podràs comprar a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.

Aquest vi escumós és perfecte per refrescar-se a l'estiu

Es tracta del Chandon Garden Spritz, un vi escumós ideal per refrescar-se aquest estiu amb una beguda diferent de les que prenem habitualment. En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si no tens més de 18 anys. I si els tens, has de fer-ho amb moderació. La seva graduació és d'11,5% Vol.

Chandon Garden Spritz1
Chandon Garden Spritz / El Corte Inglés

Aquest vi escumós Chandon Garden Spritz està elaborat amb raïm Chardonnay, Pinot noir i Sémillon. I a la seva elaboració s'han afegit ingredients com a licor de taronja extret de closques de taronja de la varietat València que han estat macerades amb brandi de raïm, herbes aromàtiques de l'Argentina i el Brasil, i espècies de l'Índia, Amèrica Central i Madagascar. I el resultat és un beuratge àcid i dolç alhora, amb tocs d'herbes i espècies.

Millor vi escumós a l'Argentina el 2020

Aquesta beguda no conté sabors ni colors artificials. I t'agradarà saber que va ser elegida com el millor escumós de l'Argentina en el certamen Xampany and Sparkling Wine World Championships 2020, la qual cosa confirma que som davant d'un dels millors productes de la seva categoria.

Chandon Garden Spritz2
Chandon Garden Spritz / El Corte Inglés

Un vi que és perfecte per servir com a aperitiu. Es recomana consumir amb gel i acompanyat d'una rodanxa de taronja i un branquilló de romaní.

Aquest vi escumós el trobaràs a la venda a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés en ampolles de 75 cl a un preu de 19,90 euros.