El Corte Inglés no ha deixat de vendre el vi de Chateau Bonalgue en aquests últims dies, i molts consumidors de vi estan en el correcte en dir que aquest vi és un dels que mai no hauria de faltar al nostre celler.

El que més ens encanta per damunt de tot en aquest vi és el seu preu, ja que diuen que és molt difícil aconseguir un vi tan exquisit a un preu tan baix, i sinó pregunta-li als professionals.

Estem parlant d'un vi negre que ve en una ampolla molt elegant i que deixa a la vista la qualitat que té. Com podràs fer-te una idea, també està en la pàgina web d'El Corte Inglés a la venda, per la qual cosa adquirir-lo és bastant senzill.

Vi negre d'El Corte Inglés
Vi negre d'El Corte Inglés

Aquest vi no deixa de vendre's en El Corte Inglés i aquestes són les raons

Els enòlegs que han elaborat aquest vi saben molt bé el treball que fan. Cada aspecte en aquesta beguda està especialment cuidat, anant des de la seva ampolla fins al color d'aquesta beguda. Això per a tot bon consumidor és important, i Chateau Bonalgue no ha passat estàs coses per alt.

Ha estat elaborat amb ingredients de molt bona qualitat i que han estat especialment cuidats, a més de què el vi per si mateix ha tingut una criança bastant agradable en botes durant 8 mesos.

Portat directament de França, aquest vi és perfecte per acompanyar amb aliments tals com formatges, carns vermelles, aus, vinagretes i mariscos, així com altres aliments més que no anomenarem per falta de temps. El seu sabor comença fort, però té un pas bastant suau per la nostra boca, deixant que el nostre paladar es delecti.

Serveix també com a regal, ja que aquest vi tan sols té un preu de 56,70 euros, i això l'hauràs de pagar només per la seva ampolla de 750 mil·lilitres, per la qual cosa ens ha semblat un preu bastant assequible, i per alguna cosa s'està venent tant.