La gastronomia mexicana és una de les més instal·lades entre els nostres pobles i ciutats. I no només aquí, sinó a tot el món. No és per a menys tenint en compte la gran quantitat de sabors que trobem a les receptes clàssiques mexicanes, ideals per als amants del bon menjar . A Madrid hi ha un gran nombre de restaurants mexicans on degustar algunes de les receptes més típiques, i ens hem fixat en concret en l'Ándele Ponzano, un dels més ben valorats a TripAdvisor i que a més podem trobar en diferents ciutats d'Espanya, com Barcelona i Madrid.

Receptes clàssiques i cuina d'avantguarda

andelegrande

Ándele Ponzano a Madrid

En l'Ándele Ponzano podem gaudir de plats tradicionals fusionats amb l'avantguarda culinària d'aquest meravellós país, sempre elaborats amb productes frescos, de qualitat i de proximitat. Una combinació ideal per gaudir d'una experiència única a la zona de Quatre Camins, a prop de Nous Ministeris, al cor de Madrid.

Per anar obrint boca, la carta de l'Ándele Ponzano ens ofereix algunes opcions per picar, com les següents:

  • Durícia de Destral: vieira sobre llima amb salsa de xili d'arbre
  • Nachos Ándele: totopos de blat de moro, mongetes rescalfats, formatge, pic de gall i xili xili de Jalapa
  • Quesadillas de Asadero: formatge, xili chipotle, gingebre i llima
  • Cebiche Acapulco: peix fresc i gambetes en aguachile de jitomate
  • Sopa de truita i gambeta: llagostins, xilis secs, coriandre i llima
  • Enchiladas del nord: de pollastre amb salsa vermella, gratinades amb formatge
  • Enchiladas suïsses: de pollastre amb crema de tomàquet verd amb formatge fos

Opcions molt variades en un restaurant del qual llegim comentaris a TripAdvisor tan bones com aquestes: "Un dels millors restaurants mexicans de la capital, demanem uns nachos amb guacamole i uns tacos i la veritat que no vam poder sortir més satisfets. Assetjo 100% recomanable."

andele2

Plat de l'Ándele Ponzano

La carta es complementa també amb una molt àmplia varietat de còctels i begudes, i per descomptat plats principals, on podem destacar algunes d'aquestes possibilitats:

  • Tacs de bacallà, guacamole i salsa d'achilote
  • Tacs d'ànec confitat i salsa de xili mulat
  • Tacs al pastor amb porc adobat, ceba i pinya
  • Tacs amb vedella saltejada, xoriço i formatge fos
  • Tires de pollastre i verdures, salses vermelles i verd
  • Costella de bou al mescal rostida amb mola negre oaxaqueño
  • Tinga de guajolote: gall dindi cuinat amb xili chipotle, quesillo i crema agra

Molta varietat també com veiem en els principals, així com a les postres, on podem trobar opcions com el plàtan flamejat o alguns pastissos clàssics mexicans.

Un restaurant que ofereix el millor de la cuina mexicana a Madrid i que ja està fent furor entre els que el visiten.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)