Entre els gairebé 500 restaurants que podem trobar valorats a TripAdvisor, el més ben valorat de tots és el Verduarte. Parlem de la ciutat de Pamplona, lloc amb molt bona gastronomia, i és que al bo i millor de la cuina mediterrània i espanyola, unim molt bon producte regional, que fa que les cuines navarreses siguin molt cotitzades entre els amants de la bona gastronomia.

Horta navarresa als plats

verdugrande

Restaurant Verduarte a Pamplona

Un restaurant que ha arribat a ser el més ben valorat inspirat pel producte que cada matí els brinda l'horta navarresa, amb un toc de tradició i preparat amb una gran quantitat de creativitat, el xef elabora els menús de què podrem gaudir a Verduarte. És un restaurant d'alta cuina, guardonat amb un Sol Repsol 2020, la qual cosa també és una garantia d'èxit. Disposen de dos menús que faran de la nostra experiència un recorregut pels sabors més tradicionals units amb les últimes tendències gastronòmiques.

Entre la seva carta, aquests són alguns dels plats que podem trobar:

  • Pebrot rostit a la llenya amb truita, emulsió d'api i cruixents de verdures
  • Crema muntada de carbassa cacauet a la taronja, amb aromes de cardamom i tarongina
  • Borratges amb patata atrotinada i resquills de llobarro salvatge a la sal
  • Verdures brasejades a la graella amb tac de cap de bestiar

Només són alguns dels exemples que podem trobar en el Verduarte, un restaurant que varia els seus plats en funció dels productes de temporada.

verdu2

Plat del Verduarte

Dels dos menús que hi ha a la carta, de dimarts a divendres trobem el Menú Executiu. Està compost per 4 passis de verdura, un plat principal a elegir protagonitzat per carn o peix, postres, aigua i pa. El seu preu és de 39€.

D'altra banda el Menú Gastronòmic. Aquest menú té fins a 10 passis de verdura segons temporada per a una autèntica experiència gastronòmica. El podem gaudir de divendres a diumenge i dies festius. També de dilluns a dijous sota reserva prèvia. El seu preu és de 60€ per persona. D'aquest últim menú llegim a TripAdvisor opinions com aquesta: "Tot ha estat perfecte, immillorable. L'ambient, el tracte i sens dubte la degustació dels 10 plats.... No tinc res negatiu quant a la qualitat i la quantitat. Tornarem sense cap dubte."

Un restaurant que arrasa en les valoracions i que estem segurs que no decebrà els que el visitin.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)