La núvia d'un casament a la localitat Samaspura de l'Índia mor el dia de l'enllaç. Lluny de posar-se de dol, el nuvi s'acaba casant amb la germana de la difunta, la seva cunyada.

Mor la núvia enmig del casament

La data indicada per al casament de la jove parella estava fixada per al passat 27 de maig a la localitat índia de Samaspura.

Enmig de celebració de la cerimònia de casament hindú, que és molt llarga i inclou un lliurament de garlandes, la núvia, Surbhi, es va desmaiar i va patir un infart.

Els sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida i van certificar la seva mort. La família de la jove i la del nuvi, Mangesh Kumar, es van reunir al mateix lloc dels fets i van decidir una solució que s'ha fet viral i ha fet la volta al món.

El nuvi es casa amb la germana de la morta

I és que els pares de la núvia morta van oferir la seva germana Nisha al nuvi, Mangesh Kumar.

El cadàver de la núvia va ser traslladat a una altra habitació i la celebració va tornar a començar per enllaçar la cunyada i el jove.

Casament Indi hindú / Wikimedia CommonsEnmig del casament, la núvia va morir d'un infart i la família va decidir casar la seva germana amb el nuvi mentre el cadàver estava en una altra habitació / Wikimedia Commons

El germà gran de Nisha i Surbhi va declarar al mitjà Time of India que "va ser una situació estranya, ja que el casament de la meva germana petita va tenir lloc mentre el cadàver de la meva altra germana jeia en una altra habitació".

I tan estranya. Encara que els motius de la família eren clars. Resulta que ambdues tenien interessos en aquest enllaç, ja que la mare de la núvia morta volia casar una de les seves filles -sembla que era igual quina d'elles- i la família del nuvi necessitava el dot del casament, que va acabar convertint-se en un funeral més festiu del que estem acostumats.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat