Diane Everett, una dona de 51 anys de Milliken (Estats Units), va morir dissabte passat en un accident de moto mentre feia una ruta en homenatge al seu fill, que va morir un mes abans, també per un accident amb la mateixa motocicleta.

Accident en l'homenatge del seu fill mort

Diane va perdre el control del vehicle, un model Honda CBR 2012, després de trepitjar una claveguera, i va sortir disparada quan es dirigia cap a l'oest per Larimer County Road 12, segons The Coloradoan.

Joshua Everett i la seva germana Amanda Everett, dos dels fills de Diane, van testificar sobre l'incident. Ells van participar també en el passeig homenatge al seu germà mort recentment.

Moto / Phere

Motocicleta / Phere

Segons el seu testimoni, tot va ocórrer quan els van avisar que havien de reduir la velocitat. "A mesura que ens apropàvem, vaig poder veure parts de la motocicleta i crec que ambdós sabíem el que va succeir", lamenta Joshua.

Va morir hores més tard a l'hospital

Diane portava casc però la caiguda va deixar-la en estat crític i va haver de ser traslladada al UCHealth Medical Center of the Rockies a Loveland, on finalment va morir hores més tard.

L'homenatge al seu fill mort es va convertir en una tragèdia, desafortunadament. Ara la família està descomposta, després de perdre dos éssers estimats en les mateixes circumstàncies en tot just un mes.