La Unitat Militar d'Emergències (UME) continua les seves tasques de desinfecció pel coronavirus a Catalunya. Aquest dilluns han tornat a Badalona on diversos vehicles de la UME i un tot terreny de l'exèrcit terra han circulat per la ciutat fent sonar, puntualment, la sirena. 

L'exèrcit s'ha desplaçat de nou a aquesta ciutat del Barcelonès per fer tasques de desinfecció als diversos Centres d'Atenció Primària (CAP) que hi ha repartits pel municipi.

 

Exèrcit Badalona CAP

Exèrcit Badalona CAP

Han desinfectat el CAP del Progrès-Raval, els de Doctor Bassol i Gran Sol (a Llefià), el de Sant Roc i el de Martí Pujol (Bufalà), entre d'altres, segons ha informat l'ajuntament.

Exèrcit Badalona CAP

Aquest dilluns al matí també han fet tasques de desinfecció al CAP de Montgat, a petició de l'ajuntament que, igual que el de Badalona, està governat pel PSC.

La setmana passada l'exèrcit ja va fer altres tasques a Badalona com la neteja de residències, espais municipals i un centre de menors, aquest últim a petició de la Generalitat. També es van desplaçar fins a l'hospital de Can Rution la direcció del centre mèdic va impedir que entressin a dins.