TikTok ja està completament en català. Després d'introduir l'opció de subtitular alguns vídeos en català, ara l'aplicació ja ofereix tota la seva interfície en català. És a dir, els usuaris podran trobar les utilitats de l'app en llengua catalana: la bústia, el perfil, els m'agrades. En altres paraules, menys el contingut, tot el que sustenta l'aplicació està en català. Tant els usuaris d'iOS com d'Android podran gaudir d'aquesta actualització. 

D'aquesta manera, la companyia xinesa segueix les petjades d'altres xarxes socials que ja ofereixen les seves plataformes en català com Twitter, YouTube o Facebook. El Govern ha celebrat aquest canvi en el qual ha col·laborat. Segons recull el 324, el secretari de Política Lingüística de la Generalitat, Francesc Xavier Vila, ha dit que feia mesos que estaven treballant conjuntament amb la plataforma per aconseguir la presència del català. "El pas que ha fet TikTok és fonamental, perquè és una de les plataformes de contingut líders i perquè a més és una referència entre una àmplia varietat d'audiències", remarca Vila.

Subtítols també en català 

Fa només deu dies, TikTok ja va anunciar un canvi important respecte la llengua catalana: incloure el català en els subtítols d'anuncis d'empreses i institucions emesos en aquesta llengua. Fins ara, la plataforma de vídeos curts requeria subtitular en castellà aquestes peces publicitàries. En aquell moment el Departament de Cultura ja va avançar que l'app avançava "a bon ritme" en la incorporació del català com a opció lingüística en la interfície de l’aplicació, fet que pocs dies després ja s'ha introduït. 

El català a Google Maps

Google Maps, un dels GPS més utilitzats del món juntament amb Apple Maps, ja dicta les indicacions en català. Si bé el text ja estava disponible en català, fins ara la veu del navegador no estava en la nostra llengua. Aquest canvi també està disponible tant per a iOS com per a Android. Alguns usuaris de Google Maps han vist com el canvi en la plataforma s'ha fet tot sol, per a la seva sorpresa. En el cas que el seu dispositiu no hagi canviat automàticament, caldria accedir a la configuració de l'aplicació per canviar-ho de manera manual.