En una hora clavada s'han passat totes les proves del judici al major, Josep Lluís Trapero. Tot vídeos sobre l'actuació dels Mossos d'Esquadra l'1-O i sobre l'actuació de Jordi Sànchez el 20-S.

La Fiscalia ha triat vídeos de Dolça Catalunya, l'entitat d'ultradreta, que va difondre després de l'1-O amb reculls d'imatges i comentaris sobreimpresos. I entre ells, "les muralles humanes" i criatures a primera fila...

 

La Fiscalia ha aportat un recull d'imatges de les actuacions dels Mossos d'Esquadra en diferents col·legis on se'ls veia dialogar amb la gent dels punts de votació. Entremig hi havia imatges de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional intervenint sense arribar a les imatges de més duresa. 

Olga Tubau, la defensa de Trapero i la intendent Teresa Laplana, ha volgut demostrar que, tot i que Jordi Sànchez pretenia controlar la situació i el que havien de fer els Mossos, les imatges que ha aportat Tubau mostraven un Sànchez impotent davant la situació. L'advocada ha portat mitja hora del document 20-S de Mediapro.