El president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, és només una de les moltes persones al món que escolta la cantant catalana Rosalía i no pot evitar moure l'esquelet. Aquest dilluns, Revilla es va convertir en l'espectacle principal de la plaça de l'ajuntament de Santander quan va decidir unir-se a un grup de joves que ballava un dels famosos temes de Rosalía del seu darrer àlbum Motomami. El president balla amb els artistes que interpretaven una coreografia com a part dels actes que celebrava la ciutat, davant l'ajuntament, en motiu del Dia de la Salut Mental. El diario de Cantabria, que ha tingut accés a les imatges, recorda que el 2018 el president de Cantàbria ja va protagonitzar una escena similar i precisament també en el marc de la celebració del Dia de la Salut Mental. Revilla quan sent música no es pot resistir i enguany ha sigut al ritme de Rosalía i fa 4 anys interpretant una coreografia on, tot i les ganes i motivació que hi posa, anava per lliure ja que els seus companys de pista seguien el ritme però ell interpretava uns passos completament diferents.

 

El president de Cantàbria sempre s'ha caracteritzat per no tenir pèls a la llengua i parlar sense embuts tal i com ho va fer fa uns mesos sobre el rei emèrit, Joan Carles I. Revilla va afirmar que l'emèrit "ha estat la decepció més gran de la meva vida". En una entrevista al programa La Sexta Noche, va parlar sense embuts, i va afirmar que "ningú dona res si no hi ha alguna cosa a canvi", en referència de les informacions de Joan Carles I, per qui ha tingut "una estima enorme". "Quan aquests fets que he aplaudit, són substituïts per uns altres, seria bo que em semblés bé", va criticar. Sobre la possible tornada de Joan Carles I a Espanya va expressar que "m'és igual el que faci, tret que vingués aquí a retornar el que té fora, a demanar perdó". A més, va afegir que "si ve, no fa cap favor al fill", al qui va elogiar qualificant-lo d'"home seriós". Revilla va carregar durament contra el rei emèrit, preguntant-se si "un període exemplar de la teva vida et salva dels abusos que puguis fer després? No ho puc entendre". 

Revilla i el nou Govern català

Precisament aquest dilluns, Miguel Ángel Revilla va assegurar que veuria "positiu" que el PSOE recolzés ERC al Govern després de la sortida de Junts perquè "contribuiria a l'assossec a Catalunya" pel que fa al conflicte independentista. Preguntat per la seva opinió sobre que els socialistes puguin donar suport a un Govern d'ERC després que el president Pedro Sánchez advoqués per l'"estabilitat" al Govern, Revilla va respondre que "s'hauria de fer". El president càntabre va vaticinar que ERC governarà en minoria i el PSOE "hi serà per donar un cop de mà quan hi hagi temes importants, com pressupostos". Per la seva banda, la secretaria general adjunta de ERC, Marta Vilalta, ha reafirmat el veto dels republicans al PSC per pactar els pressupostos de la Generalitat per al 2023, una posició que els socialistas han considerat "irresponsable" i "un error".