El president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, ha parlat sobre el rei emèrit Joan Carles I i ha afirmat que "ha estat la decepció més gran de la meva vida". En una entrevista al programa La Sexta Noche, ha parlat sense pèls a la llengua, i ha afirmat que "ningú dona res si no hi ha alguna cosa a canvi", en referència de les informacions de Joan Carles I, per qui ha tingut "una estima enorme". "Quan aquests fets que he aplaudit, són substituïts per uns altres, estaria bo que em semblés bé", critica. Sobre la possible tornada de Joan Carles I a Espanya ha expressat que "m'és igual el que faci, tret que vingués aquí a retornar el que té fora, a demanar perdó". A més, afegeix que "si ve, no fa cap favor al fill", al qui ha elogiat qualificant-lo com "un home seriós". Revilla ha criticat durament al rei emèrit, preguntant-se si "un període exemplar de la teva vida et salva dels abusos que puguis fer després? No ho puc entendre". 

Decepció

En aquesta entrevista, Revilla s'ha mostrat indignat davant la posició d'expresidents del govern espanyol com Felipe González, Aznar o Rajoy, que justifiquen l'actitud de Joan Carles I només perquè "ha fet coses molt bones per a Espanya". D'altra banda, el president càntabre ha afirmat que és al·lèrgic a "que els poders públics, més un cap d'un Estat, sigui un senyor que fins al que hem sabut li van entregar 100 milions d'euros". Fent un repàs per la casa reial, Revilla també ha parlat del gendre de l'emèrit, Iñaki Urdangarín, que ha estat notícia en les darreres setmanes per la confirmació del seu divorci amb la filla del rei, Cristina de Borbó, assegurant que era "el gendre preferit del rei, estaven fent negocis en comú". A més, ha explicat que algú el va avisar que li trucaria amb motiu del mundial de vela perquè Urdangarín li "promocioni, esponsoritzi i posar a escala global l'esdeveniment", i ha afegit, que la seva resposta va ser: "No jugues a l'handbol? No m'interesses"

Reforma laboral

El president Revilla també s'ha manifestat sobre la gran polèmica que ha generat la votació de la reforma laboral d'aquest dijous al Congrés dels Diputats. Ha afirmat que "ningú dubte que el PP va captar" als diputats d'UPN: "Qui es creu que no ha tingut res a veure?". Són moltes les veus que han acusat el PP d'intentar moure els fils d'UPN perquè els dos diputats trenquessin la disciplina de vot del partit i votessin en contra de la reforma. Unes acusacions que, de moment, ha rebutjat el líder d'UPN, Javier Esparza, després de parlar amb Casado: "No tinc per què no creure a Pablo Casado". "Qui es creu això?", s'ha preguntat Miguel Ángel Revilla, on ha afegit: "Hi ha vegades en les quals els polítics pensem que parlem per a gent idiota".

D'altra banda, ha assegurat que El PP volia per tots els mitjans, "sabent que la reforma laboral és el millor que ens ha pogut ocórrer en els dos últims anys, donar-li un 'zasca' al president del govern espanyol perquè no s'apunti una victòria", ha analitzat Revilla, que ha insistit que "volien posar al govern espanyol en ridícul i el ridícul l'han fet ells". En aquest sentit, el líder de Cantàbria ha estat categòric: "Ningú dubte que el PP, crec que equivocadament, va captar a aquests dos diputats. Perquè és molt dur enfrontar-te al teu partit i fer el que han fet si no hi ha darrere una força que els hagi pogut dir que no es preocupin si els fan fora".