El món unionista ha celebrat la detenció per part de la policia espanyola del presumpte agressor que va protagonitzar una baralla amb una dona mentre retirava llaços grocs al Parc de la Ciutadella. El cos ha anunciat aquest dimecres al matí que l'home havia estat detingut per un d'odi i de lesions i està previst que passi a disposició judicial durant el matí. 

El primer a celebrar-ho ha estat el líder de Ciutadans, Albert Rivera, qui ha titllat els fets de "bona notícia". "Espero que no quedi impune la pallissa que aquest individu va proporcionar a la Lídia", ha sentenciat. De fet, el mateix Rivera i la seva formació han intervingut de manera activa en el cas. Ciutadans va denunciar el presumpte agressor per un  "delicte d'odi" a la Fiscalia Superior de Catalunya i un advocat del partit va acompanyar la víctima a fer la denuncia.

Qui també ha aplaudit l'actuació ha estat el president del Partit Popular català, Xavier García Albiol. El popular ha agraït el cos "per defensar aquells que, en llibertat, no estan disposats a que la via pública sigui només d'uns quants". A més, ha instat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a intervenir en el conflicte.