Tots els que van trair Pablo Casado a finals de febrer en la guerra oberta al PP entre ell i Teodoro García Egea contra Isabel Díaz Ayuso ara s'acomiaden amb paraules boniques al congrés del partit a Sevilla on el gallec Alberto Núñez Feijóo es convertirà en el nou flamant president dels populars. Entre els pocs que van evitar criticar-lo, almenys en públic, hi havia Beatriz Fanjul, la presidenta de Noves Generacions conegudes per les seves sortides de to que han fet que se la compari repetidament amb Isabel Díaz Ayuso. Així, Fanjul que es va mantenir fidel a Casado fins a l'últim dia, avui ha volgut recordar-lo davant la plana major del seu partit amb una autèntica declaració d'amor. La jove basca no s'ha tallat gens ni mica i dirigint-se al seu exlíder, que no es troba present a Sevilla, li ha dit: "T'estimo i t'estimaré tota la vida". A més, també l'ha volgut defensar, agraint-li "tot el que ha fet" pel partit. 

La seva intervenció no s'ha basat només en referències al seu clarament estimat expresident, sinó que també ha assegurat que el PP creix més quan més "agermanen" les seves diferències. Aprofitant que el congrés se celebra a Sevilla, ha demanat prendre exemple de l'agermanament entre els dos grans equips de futbol de la ciutat, el Sevilla i el Betis, dos eterns rivals, o el barri de Triana i la zona més cèntrica de la capital d'Andalusia. Fanjul, com a portaveu de les joventuts del partit a la trobada, ha recordat que estan preocupats pel que va succeir a finals de febrer, però ha assegurat que els joves "remaran amb Feijóo" en aquesta nova etapa. 

Les seves polèmiques 

De fet, enmig de la guerra oberta entre els populars, la jove va voler posicionar-se amb el seu president, Pablo Casado publicant una foto dels dos abraçats on de fons apareix una imatge de Miguel Ángel Blanco. Aquesta imatge, només acompanyada per una emoticona d'un cor blau, va aixecar molta polseguera. Els seus seguidors van reclamar que esborrés aquesta publicació, ja que la consideraven ofensiva i inadequada en aquell context: "No fiquis a Miguel Ángel Blanco en les vostres merdes internes, cony!", bramava un tuitaire. Davant de la polèmica, Fanjul va escriure una altra piulada: "Em sap greu si aquesta foto no és la més indicada. M'agrada i per això l'he pujada", va excusar-se. Ara bé, les seves disculpes no van convèncer ningú perquè mesos després, el primer tuit continua disponible i la imatge de la polèmica continua a la capçalera del seu perfil. 

 Fa un any, en un acte de campanya per les eleccions de Madrid on Ayuso va guanyar per golejada, Fanjul ja va ficar la pota: "Sabeu allò que diuen que val més 'malo conocido que bueno por conocer'', doncs això és Ayuso". Aquest comentari, en el que posava en dubte les capacitats de la presidenta madrilenya va fer-se viral a Twitter, va provocar certes rialles d'incomoditat entre els assistents. Davant això, la política va pronunciar una de les seves frases més recordades: "No em matis, Carromero". Precisament el controvertit Ángel Carromero es va convertir en un dels grans damnificats pel conflicte del passat mes de febrer i va haver de dimitir.

La seva opinió sobre Catalunya 

Però les polèmiques no s'acaben aquí. En mig d'un acte de campanya per les eleccions de Castella i Lleó, Fanjul ha arribat a assegurar que a Catalunya "no s'ensenya" història d'Espanya  i que ella coneix a un nen de 10 anys que "no sabia ni que era ser feixista". Potser perquè que els feixismes europeus no s'ensenyen al cicle d'educació primària?  "En Marco és català, se'n va anar de Catalunya amb 10 anys i em comentava una frase que em va cridar molt l'atenció. El seu pare li va dir: marxem a Segòvia a viure. Ell llavors tenia 10 anys i li va preguntar al seu pare: on està Segòvia? Per això em deia: Bea, és que no t'ensenyen història d'Espanya. És que no t'explicaven ni tan sols que és ser feixista", va assegurar la política.