La Junta Electoral Central ha confirmat que TV3 i Catalunya Ràdio van cobrir de forma "pertinent" la manifestació per l'alliberament dels 'Jordis' i dels consellers empresonats que va tenir lloc a Barcelona l'11 de novembre.

Cal recordar que la Junta Electoral Provincial de Barcelona ja va desestimar el mateix dia de la manifestació el recurs presentat pel Partit Popular en contra de la retransmissió en directe de l'esdeveniment, convocat per l'ANC i Òmnium Cultural per demanar la llibertat dels consellers i els 'Jordis' empresonats. Per això el PP va recórrer a l'òrgan superior. Ara, aquesta altra instància confirma el posicionament de la primera i defensa, com aquella, que la cobertura de la manifestació no vulnerava cap dret del PP.

En aquell moment, fonts de la CCMA ja van explicar que l'organisme provincial havia acceptat les al·legacions de la corporació, per la qual cosa la manifestació es va retransmetre per TV3 i Catalunya Ràdio tal com estava previst. 

En el seu recurs, el PPC al·legava que la programació especial dedicada a la mobilització vulnerava els principis de "neutralitat informativa i pluralisme polític" exigibles durant els processos electorals. La Junta Electoral Central ha desestimat ara també aquests arguments.