Insults contra l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, també contra el jutge Baltasar Garzón, contra Rosa Díez, Alfredo Pérez Rubalcaba, Pedro Sánchez... El successor de Cifuentes, Ángel Garrido, designat ahir pel president espanyol, Mariano Rajoy, té un llarg historial a Twitter —sobretot del 2011—, que ha estat recuperat ara que s'ha fet pública la seva candidatura a la investidura.

A la xarxa s'hi poden trobar comentaris de l'estil "no em contestis fill de la gran puta feixista. Segur que ets fill de franquista", que no se sap a qui va dirigit (però se cita a ell mateix).

Un dels tuits que més s'ha compartit, però, ha estat un escrit en què es qüestiona si "emportar-se el barnús dels hotels és robar".

D'altres van dirigits, per exemple, a Cifuentes, quan li deia "adeu, lletja" a Twitter.

Garrido també va comparar el jutge Garzón amb l'extresorer del PP Luis Bárcenas dient que els seus "muntatges" els ha "manipulat".

Ahir ja van sortir a la llum altres tuits en què insultava l'independentisme amb adjectius del nivell "govern colpista totalitari" o, directament, va titllar l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell de "fanàtica, sectària, totalitària i amb menyspreu per la llei".