Marcos de Quinto, exvicepresident de Coca-Cola, va ser un dels fitxatges estrella d'Albert Rivera i Ciutadans, en les últimes eleccions generals, i les seves intervencions a Twitter ens demostren perquè. L'última de De Quinto ha estat, segurament, el tuit més incongruent que publicarà mai, on ha assegurat que a Espanya no es persegueixen les idees dels seus ciutadans, alhora que proposava tipificar el delicte de "apologia al colpisme".

Segons el diputat de Cs al Congrés, s'hauria d'afegir al Codi Penal un delicte per condemnar aquella gent que parla bé dels cops d'Estats en la mateixa línia que està tipificada l'apologia al terrorisme. El problema és que això entra en contradicció amb el fet que a Espanya no es persegueixin les idees.

A més a més, De Quinto acaba el seu tuit fent referència al moviment independentista i als seus líders, assegurant que , "un cop condemnats els colpistes", donant per feta una sentència condemnatòria, i continua amenaçant aquells els independentistes dient-los que "es cuidin aquells que tractin de lloar-los".

Aquesta no és la primera sortida de to d'aquest diputat a Twitter en les últimes dates, ja que fa uns dies, va entrar en una forta picabaralla amb Ignasi Guardans sobre el paper de Manuel Valls.