Coincidint amb la visita de Pedro Sánchez a Barcelona, el Tsunami Democràtic ha convocat una seguda davant la seu del govern espanyol.

Milers de persones han respost a la crida i s'han assegut a la cantonada del carrer Roger de Llúria i el carrer Mallorca amb cartells on s'hi llegia 'Spain, sit and Talk'. També han onejat estelades amb l'objectiu que la imatge "doni la volta al món".

La convocatòria del Tsunami Democràtic –la segona que difon de manera oficial després del bloqueig de l'aeroport– ha estat d'urgència degut que la visita del president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, no havia estat anunciada. 

Estava previst que a les 13:00 hores Sánchez es trobés amb la delegada a Catalunya, Teresa Cunillera. Sánchez ja ha visitat aquest matí la Prefectura del Cos Nacional de Policia de Catalunya a la via Laietana i els hospitals barcelonins on hi ha ingressats diversos agents

Per a aquesta nova acció, Tsunami Democràtic ha recordat l'actitud no violenta de la convocatòria. Amb tot, Sánchez no ha estat a l'edifici i hauria avançat el seu retorn a Madrid. 

Tot i que alguns dels concentrats han aprofitat la seguda per menjar de carmanyola, al voltant de les 14.00 hores, d'altres han començat a marxar. Ara bé, un gruix important de persones ha optat per quedar-se una estona més. 

Durant la concentració s'hi ha pogut sentir consignes com "li diuen democràcia i no ho és", "independència", "llibertat preses polítiques" i càntics contra la policia espanyola. També han cantat Els Segadors.

Per accedir a la zona però, els agents demanaven a les persones que obrissin i ensenyessin el contingut de les bosses i les motxilles.