El Tsunami Democràtic ha anunciat cinc noves dates de mobilitzacions. En una piulada aquest divendres, la plataforma ha fet una crida a guardar-se el dia abans i els tres dies després de les eleccions generals (9, 12, 13 i 14 de novembre) i també el dia del Clàssic Barça-Madrid del pròxim 18 de desembre.

El comunicat del Tsunami guarda l'incògnita d'on tindran lloc exactament les diferents accions, i afirma que es farà en un "lloc sorpresa", excepte la mobilització del 9 de novembre on subratllen que serà "a tot l'estat", així com el nou dia del Clàssic, que asseguren que la concentració serà a Barcelona.

Fins ara la irrupció del Tsunami Democràtic després de la sentència ha tornat a posar en marxa el moviment independentista i ha sacsejat les preocupacions de l'estat espanyol fins al punt d'investigar qui s'amaga darrere de la plataforma.

Amb centenars de milers de seguidors, el Tsunami està preparat, doncs, per tornar a revolucionar el país i continuar enregistrant imatges de protestes massives, amb el precedent del bloqueig a l'aeroport del Prat que va donar el tret de sortida a una allau de mobilitzacions arreu del territori.ELNACIONAL Sentencia proces aeroport del prat - Sergi Alcàzar

Protesta massiva a l'aeroport del Prat / Sergi Alcàzar

Càrregues policials a l'aeroport del Prat / Vídeo: Guillem Camós Romero