Primer va ser una brigada de la neteja de l'Ajuntament d'Ada Colau i ara, uns vàndals. El mural contra el rei emèrit Joan Carles I i a favor de la llibertat del raper Pablo Hasél ha tornat a patir un atac. En el primer cas, van prometre des dels comuns que s'investigaria, però de moment regna el silenci sobre el perquè van decidir censurar-lo i qui va donar l'ordre. En el més recent, es desconeixen els autors de les pintades, però representa un altre atac a la llibertat d'expressió.

El mateix artista que firma la il·lustració, Roc Black Block, ho ha denunciat a través de Twitter: "S'ha acabat de completar l'obra performance sobre la realitat política i ara també social del país. Primer un episodi de censura, després un esbós de sabotatge premonitori de la gran cloenda d'avui. Com diu la dita: quan els gossos borden, alguna cosa senten". 

Joan Carles, Felip i Franco

Tal com es pot veure a la imatge, totes les cares dels personatges han estat pintades de color verd o ratllades. Els personatges en qüestió que l'artista va pintar van ser, novament, l'emèrit Joan Carles I, amb Felip VI a la seva esquerra i el dictador Francisco Franco a la dreta. El mural es va restituir, després de la primera censura, el passat 21 de febrer i un cop passades les eleccions.

Roc Black Block ja va recordar que no seria un instrument polític per a cap candidat a les eleccions del 14 de febrer i per això va decidir esperar que passessin per tornar al parc de les Tres Xemeneies de Barcelona i pintar allà on tenia permís i llibertat per fer-ho. La nova censura d'un grup de vàndals no s'ha fet esperar ni una setmana. Aquest era el mural que s'havia tornat a crear:

Malgrat tot, l'artista treu una conclusió a les reiterades censures: "Aquests esdeveniments acaben formant part de l'obra, passa de ser un mural a ser una acció artística-política col·lectiva. Desapareix al carrer, però perllonguen la vida a les xarxes i ho converteixen en símbol de lluita. L'art és una trinxera!".

Roc Black Block també ha donat suport al raper Hasél en els seus darrers videoclips i ha aparegut en ells, pintant per darrere i denunciant el que consideren que és "una manca de drets" fonamentals.